Firea: Au fost 10 voturi ca Dragnea să facă un pas lateral, 39 de voturi să continue și o abținere

546
Firea: Au fost 10 voturi ca Dragnea să facă un pas lateral, 39 de voturi să continue și o abținere<br> - gabrielafireanuvreaudaramareaguv-1537554837.jpg

Articole recomandate

"Cred că a fost prima ședință de CEx în care s-a dezbătut cu foarte multă sinceritate, cu argumente logice care ne frământă", a declarat la finalul CEx Gabriela Firea. Ea a spus că s-a cerut excluderea sa de către primarul sectorului 5, fapt care nu a fost supus dezbaterii și aprobării la intervenția lui Dragnea și a lui Dăncilă.

 

"S-au spus foarte multe lucruri de ambele părți, au luat cuvântul aproape 30 de persoane, au fost opinii pro și cotra demersului nostru de a da publicității o declarație privind starea PSD.

Cred că a fost prima ședință de CEx în care s-a dezbătut cu foarte multă sinceritate, cu argumente logice care ne frământă, nu a mai avut nimeni acea timorare care a existat până acum.

E de bun augur că deși a fost contestată, această declarație privind starea PSD a adus și un lucru benefic partidului.

Dragnea a supus votului membrilor CEx doar un punct din declarația noastră comună, dacă să continue sau nu ca președinte. Au fost 10 voturi să facă un pas lateral, 39 de voturi să continue și o abținere.

S-a cerut excluderea mea de către primarul sectorului 5, fapt care nu a fost supus dezbaterii și aprobării la intervenția lui Dragnea și a lui Dăncilă.

Sunt vicepreședinte al PSD, am avut colegi care au gândit de aceeași manieră, Paul Stănescu, Marian Neacșu, Adrian Țuțuianu, care au plecat deja.

Nu a fost ușor, dar am simțit că e nevoie pentru partid, să fim în slujba țării, ne-am simțit mult mai datori față de români.

Am considerat că susținem în totalitate funcționarea la parametri maximi a coaliției, susținem Guvernul și nu vom periclita buna funcționare a activității Guvernului".

Sursa articol: digi24.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6081 secunde