Festivalul Callatis revine la Mangalia

469
Festivalul Callatis revine la Mangalia - 3978b580ce47e1b2aefe3f0b193206b2-1345665441.jpg
Primăria municipiului Mangalia în colaborare cu Standard Vision, Arena Events și Fundația ProFamilia organizează în perioada 24-27 august Festivalul Callatis Mangalia.


În prima zi de festival, respectiv 24 august, se va desfășura concursul Miss Diaspora 2012 și vor avea loc mai multe microrecitaluri ale unor formații sau interpreți de toate genurile, precum Felicia Filip, Ro-mania, Ioana Bărbuliceanu, DJ Sava& Andreea, Raluka, DJ Rynno&Sylvia, seara urmând să se încheie cu un recital Iris.


În zilele de 25 și 26 august, pe scena Festivalului Callatis vor urca nume celebre precum Proconsul, Connect-R, Andreea Bălan, Keo, Alexandra Ungureanu. Ultima zi de festival va fi dedicată folclorului românesc, cu participarea unor artiști cunoscuți ai genului, câș-tigători ai unor concursuri naționale de mu- zică populară. Prezentatorii Festivalului vor fi Ricky Dandel, Cătălin Măruță și Floren- tina Satmari.


Programul fiecărei seri de festival va începe la orele 20.00, evenimentul urmând să se desfășoare, conform tradiției, pe scena plutitoare din Portul Turistic Mangalia.


Evenimentul este susținut financiar exclusiv cu sprijinul unor parteneri, printre care Daewoo Mangalia Heavy Industries, Lidl, Hotel Paradiso. Șos. Constanței.


Reamintim că edilul Mangaliei, Radu Cristian, anunța în urmă cu câteva zile că se luptă să găsească sponsori pentru organizarea festivalului. Acesta a mai precizat că, din punctul său de vedere, evenimentul nu poate fi organizat din bugetul local pentru că prioritățile Mangaliei sunt altele. Totuși, edilul a menționat că Festival Callatis este unul cu tradiție și de importanță pentru oamenii din oraș, iar pregătirile pentru cel din 2013 vor începe din octombrie 2012.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5661 secunde