Femeile din PNL Constanța au dus daruri copiilor din Lumina, Conacu și Movila Verde

421
Femeile din PNL Constanța au dus daruri copiilor  din Lumina, Conacu și Movila Verde - femeiledinpnlconstanta-1545064854.jpg
Organizația Femeilor Liberale a județului Constanța desfășoară, în cursul lunii decembrie, acțiunea "În an centenar, începem cu 100!".

Cu această ocazie, femeile liberale au pregătit 100 de daruri pentru copiii din Lumina, Conacu și Movila Verde.

În cursul zilei de vineri, 14 decembrie, femeile liberale au ajuns în comuna Lumina, unde au împărțit daruri copiilor din localitate. Cei mici, cu emoții, au așteptat cuminți să le vină rândul, pregătind pentru oaspeți poezii, colinde și cântecele de Crăciun.

Astăzi, a fost rândul copiilor din localitățile Conacu și Movila Verde să primească daruri.

"Am fost ajutate de către membrele noastre, ce fac parte din biroul politic județean OFL Constanța, atât în achiziționarea produselor, precum și în pregătirea și distribuirea acestor daruri. În acest demers, ne-au susținut totodată domnul președinte Bogdan Huțucă și președintele interimar al organizației oamenilor de afaceri liberali ai județului Constanța, domnul Ionuț Rusu, cărora le mulțumim și pe această cale. Promitem că nu ne vom opri la 100 de daruri și vom continua această acțiune în anul următor!", a declarat Mihaela Scrieciu, președintele Organizației Județene a Femeilor Liberale Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8525 secunde