Pro România:

"Factura haosului generat de Liviu Dragnea va fi plătită de populație!"

246

Articole de la același autor

 Reprezentanții Pro România atrag atenția că "România a ajuns pe marginea unei prăpastii financiare, iar factura haosului generat de Liviu Dragnea va fi plătită de populație". 


Potrivit acestora, românii cu rate află în fiecare zi că au de plătit și mai mulți bani la bănci, din cauza creșterii galopante a indicelui ROBOR. Astfel, potrivit datelor publicate, marți, de Banca Națională, indicele ROBOR la trei luni în funcție de care se calculează majoritatea dobânzilor la creditele în lei a crescut până la 2,93%, adică cel mai mare nivel din octombrie 2014. În urmă cu un an, indicele ROBOR era doar 0,83%. 


"Pro România consideră că acesta este doar unul dintre efectele destabilizării fiscal-bugetare a României de către Liviu Dragnea și avertizează că factura haosului economic generat de un om preocupat să scape de dosarele penale va fi plătită integral doar de către cetățeni. Românii trebuie să fie conștienți că, în situația în care se va continua politica măsurilor populiste și nesustenabile, prețurile vor fi din ce în ce mai mari, ratele lor la bănci vor crește și mai mult, iar leul își va continua deprecierea în fața celorlalte monede", mai spun cei de la Pro România.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 18 Iunie 2018
Stire din Economie : Informații financiare
Joi, 05 Aprilie 2018
Stire din Economie : Pulsul economiei
Vineri, 30 Martie 2018
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.474 secunde