Eugen Tomac: "Sunt sigur că alegerile locale vor fi pe 27 septembrie"

387
Eugen Tomac:

Articole de la același autor

Președintele PMP, Eugen Tomac, declară că alegerile locale trebuie să fie organizate cât mai curând posibil și este convins că acestea vor avea loc pe 27 septembrie, iar cele generale pe 6 decembrie, "pentru că România are nevoie de o nouă administrație și un nou Legislativ stabil".

"Alegerile locale trebuie să fie organizate cât mai curând și sunt sigur că vor avea loc pe 27 septembrie, iar cele generale pe 6 decembrie. Dacă există un minimum atașament față de democrație, ar trebui ca toate partidele să accepte un asemenea calendar. România are nevoie de o nouă administrație și un nou Legislativ stabil, care să ia măsuri pentru a combate efectele draconice și greu de estimat astăzi ale recesiunii prin care va trece România și Uniunea Europeană", a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

Președintele PMP spune că nu crede în curentul promovat de PSD și alți politicieni de a amâna toate alegerile pentru anul viitor.

"Există un curent promovat de către PSD și alți politicieni de a amâna toate alegerile pentru anul viitor, sub pretextul că trebuie să evităm expunerea cetățenilor în fața amenințărilor generate de coronavirus. Pretextul nu cred că este sincer, PSD urmărind acest obiectiv pentru cu totul alte calcule. Vrea ca actualul Guvern să rămână la Palatul Victoria și peste iarnă, sperând că se va eroda și mai mult și că Stânga înfometată va culege roadele nemulțumirii", susține Tomac. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5429 secunde