Eugen Tomac: "Românii din diaspora ar trebui să dea în judecată MAI"

318
Eugen Tomac:
Președintele PMP, Eugen Tomac, a afirmat că românii din diaspora ar trebui să dea în judecată Ministerul de Interne pentru manipularea și minciuna duse la paroxism, un mesaj în acest sens fiind postat pe pagina sa de socializare.

"A susține că, pe 10 august, românii care au venit în țară pentru a-și exprima nemulțumirea față de Guvernul Dragnea-Dancilă au fost trimiși de statele din care provin pentru a da o lovitură de stat arată cât de limitați sunt acești oameni care conduc astăzi destinele României. Doar comuniștii îi priveau cu atâta ură și dispreț pe românii care nu mai suportau umilințele regimului și plecau din țară. În România anului 2018, nu există nicio diferență între linia de propagandă a fostului PCR și cea a PSD. Prin aceste declarații, Carmen Dan insultă, în mod direct, statele cu care avem relații speciale, fiind împreună parte a Uniunii Europene și a NATO", spune liderul PMP, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

El o critică pe ministrul de Interne, Carmen Dan, pentru afirmațiile referitoare la modul în care au fost organizați cetățenii români din diaspora pentru a participa la mitingul din 10 august de la București.

"Cum pregătim noi Președinția Consiliului Uniunii Europene, acuzându-i pe europeni că ne trimit cetățenii în țară pentru a schimba cu forța ordinea în stat? Carmen Dan are obligația de a oferi public explicații referitoare la enormitățile pe care le debitează. Să ne explice, de asemenea, de ce insistă în a minți și a aduce, în mod constant, deservicii României? De ce insistă, cu atâta încrâncenare, să arunce totul pe umerii unor conaționali care au vrut doar sa tragă un semnal de alarmă actualei guvernări care împinge țara în afara Uniunii Europene", afirmă Tomac, în mesajul postat pe Facebook.

El le cere românilor să o dea în judecată pe ministrul de Interne pentru afirmațiile referitoare la faptul că românii din diaspora prezenți la miting ar fi încercat o tentativă de lovitură de stat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.01 secunde