Emil Boc ar putea fi candidat comun al PNL și PMP la Primăria Cluj

463
Emil Boc ar putea fi candidat comun al PNL și PMP la Primăria Cluj - basescu-1558380670.jpg

Articole recomandate

Președintele de onoare al PMP, Traian Băsescu, candidat la alegerile europarlamentare din 26 mai, a declarat, într-o conferință de presă susținută la Cluj, că nu exclude posibilitatea ca Emil Boc să fie candidat al PNL și al PMP pentru un nou mandat de primar.


"Sunt unul dintre politicienii care spun că avem antidot la faptul că primarii sunt aleși într-un singur tur. Argument: să faci alianțe din primul tur cu cel mai bine plasat. Este ca și cum ar fi alegeri în două tururi.  Partidele de Opoziție trebuie să stabilească cine este cel mai bine plasat dintre posibilii candidați și pe acela să îl susțină; numai așa poate fi dat jos PSD din hegemonia pe care o are pe primării. Deci, nu exclud posibilitatea ca Boc să fie candidat cel puțin pentru PNL și PMP", a precizat Traian Băsescu, la Digi 24.


El a mai spus că, pentru a nu-i crea probleme lui Emil Boc, este pentru prima dat când nu l-a sunat și nu s-a întâlnit cu el într-o vizită la Cluj-Napoca.


"E prima dată când vin în Cluj și nu îl deranjez pe dl Boc, exact pentru a nu crea suspiciuni față de el", a completat Traian Băsescu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2656 secunde