Emil Banias a pierdut mandatul de consilier județean

269
Emil Banias a pierdut mandatul  de consilier județean - emilbanias1-1497456506.jpg
Prefectul județului Constanța, Adrian Nicolaescu, a emis, ieri, Ordinul nr. 261/2017 prin care se constată încetarea de drept a mandatului de consilier județean al lui Emil Sorin Banias din cadrul Consiliului Județean Constanța. 


Decizia a venit ca urmare a pierderii calității de membru al partidului politic pe a cărui listă a fost ales, respectiv, ALDE, locul de consilier județean fiind declarat vacant. 


Potrivit reprezentanților Prefecturii Constanța, sesizarea a fost făcută de secretarul general al Partidului Alianța Liberalilor și Democraților, care a înregistrat la instituție Hotărârea nr. 1/27.05.2017 a Delegației Permanente Teritoriale a filialei ALDE Constanța privind pierderea calității de membru al partidului a lui Emil Sorin Banias. 


Conform legii, Ordinul prefectului poate fi atacat la instanța de contencios administrativ. 


Reamintim că, în cadrul ultimei Delegații Permanente Teritoriale a ALDE Constanța, s-au validat deciziile privind sancționarea unor membri, precum și cea privind excluderea din partid a consilierului județean Emil Banias, fratele deputatului Mircea Banias, și el exclus din formațiunea politică. 


În acest context, Emil Banias și-a pierdut funcția din cadrul CJC, el urmând să fie înlocuit cu următorul candidat de pe lista de la alegerile locale de anul trecut, mai exact, Steluța Lebidov.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4576 secunde