Elevii premianți ai Mangaliei, în tabere gratuite oferite de municipalitate

184
Elevii premianți ai Mangaliei, în tabere gratuite oferite de municipalitate - eleviipremianti-1566239552.jpg

Articole de la același autor

Primăria Mangalia a organizat, pentru al VII-lea an consecutiv, tabere gratuite pentru elevii cu medii mari de la unitățile de învățământ din localitate. Peste 200 de elevi s-au aflat în taberele de la Codrii de Aramă (jud. Botoșani), respectiv Sângeorz-Băi (jud. Bistrița – Năsăud). 


Taberele sunt oferite de autoritățile locale, în fiecare vară, primilor trei elevi ai claselor V-XI, ca o recompensă pentru rezultatele bune obținute la învățătură.


În dimineața zilei de luni, 19 august, ultima serie de elevi, formată din peste 100 de copii, a plecat spre Sângeorz-Băi, una dintre destinațiile de vacanță alese de autorități pentru elevii merituoși ai Mangaliei. Copiii vor petrece aici, în cel mai plăcut mod, până în 25 august, șapte zile din vacanța de vară, alături de colegi și profesori. Elevii primei serii au fost în tabăra de la Codrii de Aramă, în perioada 30 iulie - 5 august, iar la întoarcere au declarat că s-au simțit minunat în aceste spații de recreere, exprimându-și dorința să învețe cât mai bine pentru a beneficia, în continuare, de taberele oferite de primărie. Anul acesta, municipalitatea a pus la dispoziția elevilor cu rezultate bune la învățătură mai multe locuri gratuite, în taberele de la Codrii de Aramă și Sângeorz-Băi, unde beneficiază de condiții bune de cazare, masă, transport, excursii și drumeții, precum și alte activități extrașcolare specifice. 


Primarul Mangaliei, Cristian Radu, inițiatorul acestui proiect, a declarat că prin această măsură municipalitatea contribuie la stimularea elevilor să obțină rezultate fruntașe la școală. 


"Pentru tot efortul lor, elevii sunt răsplătiți, în fiecare an, cu o binemeritată vacanță din partea administrației locale. Le doresc mult succes și în viitorul an școlar, care se apropie cu pași repezi, pentru a beneficia, în continuare, de taberele concepute special pentru copiii orașului nostru", a precizat primarul Cristian Radu. 


Proiectul "Tabere pentru stimularea elevilor cu rezultate deosebite la învățătură" a fost aprobat prin HCL Nr. 173/22.02.2013, fiind derulat prin intermediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2614 secunde