Elevii merituoși ai Mangaliei, în tabere gratuite oferite de primărie

315
Elevii merituoși  ai Mangaliei,  în tabere gratuite  oferite de primărie - mangaliatabere-1534175301.jpg
Primăria Mangalia oferă, pentru al VI-lea an consecutiv, tabere gratuite elevilor cu medii mari de la școlile și liceele din oraș. În această perioadă, zeci de elevi se află în taberele organizate de municipalitate pentru copiii clasați pe primele trei locuri din fiecare clasă de la a V-a până la a XI-a.

În dimineața zilei de luni, 13 august, un grup de 30 de elevi a plecat spre Oradea, una dintre destinațiile de vacanță alese de autorități pentru elevii merituoși ai Mangaliei. Copiii vor petrece vacanța, alături de colegi și profesori, în cel mai plăcut mod, până în 19 august.

Primii elevi deja s-au întors acasă din tabăra de la Drobeta, declarând că locurile vizitate și spațiile de recreere au fost pe placul lor și îi motivează să învețe cât mai bine în anii următori, pentru a se bucura din nou de taberele oferite de Primărie.

Următoarele serii de copii beneficiari ai acestor tabere se vor afla în vacanță la Drobeta, în perioada 17-23 august, respectiv la Oradea, în perioada 29 august - 4 septembrie. Anul acesta, municipalitatea a pus la dispoziția elevilor cu rezultate bune la învățătură un număr de 324 de locuri în taberele de la Oradea și Drobeta. În aceste centre de recreere, elevii beneficiază de condiții bune de cazare, masă, transport, excursii și drumeții, precum și alte activități extrașcolare specifice.

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, inițiatorul acestui proiect, și-a exprimat bucuria că prin această măsură, alături de cea a burselor școlare, elevii sunt încurajați să obțină rezultate bune la învățătură. "Pentru tot efortul lor, elevii sunt răsplătiți, în fiecare an, cu o binemeritată vacanță din partea administrației locale. Susținem, în continuare, actul educațional cu activități extracurriculare și vom contribui la stimularea elevilor să învețe cât mai bine și să performeze în domeniile alese", a declarat primarul Cristian Radu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2899 secunde