Edith Marian Rada, noul președinte ALDE Constanța

de Carmen MOCANU Miercuri, 24 Iunie 2020 323
Reprezentanții ALDE Constanța s-au reunit în cadrul unei conferințe de presă, în cadrul căreia președintele Organizației Județene a ALDE Constanța, Leonard Tănase, a spus că la Municipiul Constanța este o echipă nouă.


" La municipiul Constanța avem un coleg nou. După cum știți, organizația s-a aflat în derivă după plecarea lui Gabriel Daraban. Noul președinte se numește Edith Marian Rada, fost ofițer în rezervă în Marina Militară", a declarat Leonard Tănase.


La rândul lui, noul președinte a spus că nu a mai făcut politică până la acest moment. El a explicat că are doi copii și a luat decizia că trebuie sa incerce sa schimbe ceva în momentul în care și-a auzit copiii că vor să plece din țară.


În altă ordine de idei, Edith Marian Rada a spus că ia în calcul o eventuală candidatură la Primăria Constanța. El a explicat că, deocamdată, este implicat în atragerea de membri în ALDE Constanța deoarece până la acest moment organizația are doar 23 de persoane noi și 4 rămase din vechea structură. Mai multe detalii de la conferință, citiți în ziarul de mâine.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei