Edilul din Mangalia, întâlnire cu locuitorii care primesc ajutoare din partea primăriei

182
1
Edilul din Mangalia, întâlnire cu locuitorii care primesc ajutoare din partea primăriei - ediluldinmangalia-1432918623.jpg

Articole de la același autor

Primarul Municipiului Mangalia, Cristian Radu, s-a deplasat, zilele tre-cute, la centrele de distribuire a pachetelor cu alimente pentru persoanele în vârstă cu venituri reduse și persoanele cu nevoi speciale. Astfel, a fost la cantina socială, Școala Gimnazială nr. 1 și Liceul Callatis pentru a verifica modul în care se desfășoară activitatea de distribuire a acestor ajutoare lunare.

"Am stat de vorbă cu oamenii despre măsurile de protecție socială derulate de municipalitate, dar și despre problemele orașului. Mi-am notat mai multe solicitări și sesizări, urmând să facem tot posibilul pentru a le rezolva, în cel mai scurt timp. De altfel, la nivelul întregii administrații locale punem accent pe proiectele sociale menite să ajute pe cei care într-adevăr, au nevoie de sprijinul comunității, dar nu îi vom încuraja pe cei care refuză un loc de muncă și vor să trăiască doar din ajutoarele sociale", a spus edilul Cristian Radu. 

Comentează știrea

Mihnea
31 mai 2015
Naspa

Cu toata sinceritatea,cei care tin la copiii lor,sa-i indrume inca din timpul scolii sa se gandeasca la traiul in alte zone,sa paraseasca Mangalia care este un oras fara perspective. Daca ramai somer la 45 de ani,esti condamnat ori sa stai pe capul cuiva din familie,ori sa mori de foame,caci drept la pensie nu ai,ajutor social nu primesti,sanse de a fi angajat nu sunt . Cine poate,e bine sa paraseasca Mangalia fara regrete,pentru ca e foarte clar ,nu va fi nimic bun .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5694 secunde