Ecologiștii strâng rândurile la Eforie. Dumitru Costel Boșogeanu, noul lider PER

578
Reprezentanții Partidului Ecologist Român (PER) continuă ofensiva la malul mării, astfel că, la sfârșitul săptămânii care s-a încheiat, membrii partidului au strâns rândurile la Eforie.

Mai exact, duminică, 16 februarie, au avut loc alegeri la Organizația Orașului Eforie. Acțiunea s-a desfășurat în prezența președintelui filialei PER Constanța, Adrian Coandă, și a secretarului executiv al organizației județene.

În urma discuțiilor purtate și a votului celor prezenți, Dumitru Costel Boșogeanu a fost ales președinte. Cunoscut ca om de afaceri în Eforie, acestuia i s-au alăturat doctorul Tudor Rotaru și fostul primar, profesorul Silviu Becherescu, dar și alți oameni cu experiență politică și

administrativă.

Reamintim că, la începutul acestei luni, și în comuna Limanu a avut loc conferința de alegeri a organizației comunale a Partidului Ecologist Român (PER). La timpul respectiv, ecologiștii din Limanu și-au ales președintele de organizație, în persoana lui Nicolae Ciocîrlan.

Astfel, președintele organizației locale Limanu, Nicolae Ciocîrlan este și candidatul PER la primăria din comună. Potrivit colegilor de partid, el este un cunoscut om de afaceri local, determinat și pragmatic. Nicolae Ciocîrlan mizează pe ecologizarea administrației locale cât și pe proiecte turistice, de mediu și pentru tinerii din comună. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0662 secunde