Ecaterina Andronescu, posibil candidat la prezidențiale din partea Pro România

275
Ecaterina Andronescu,  posibil candidat  la prezidențiale din partea Pro România - ecaterinaandronescu-1527609836.jpg
Fostul premier Victor Ponta a declarat că Ecaterina Andronescu este unul din posibilii candidați la prezidențiale pe care Pro România l-ar susține din toată inima, precizând însă că acest subiect nu a fost discutat.

Întrebat de Agerpres dacă senatorul PSD Ecaterina Andronescu este candidatul pe care urmează să îl propună Pro România la alegerile prezidențiale, Ponta a replicat: "Poate fi. Nu am discutat. Pot să spun doar că dacă există pe partea dreaptă candidați foarte puternici, Klaus Iohannis și domnul Tăriceanu, este obligatoriu să avem și în zona de centru stânga un candidat puternic. Ecaterina Andronescu este unul din candidații pe care i-am susține din toată inima".

Ponta a explicat prezența fostului ministru al Educației la eveniment și a precizat că el i-a făcut invitația Ecaterinei Andronescu.

"Sunt foarte mulți oameni care, pe de o parte sunt alături de noi, pe de altă parte e foarte greu să îi desprinzi. Nici mie nu mi-a fost ușor să mă desprind de singurul partid în care am făcut politică. Vorbesc în această perioadă cu foarte mulți dintre foștii mei colegi de la PSD, le-am spus foarte clar că Pro România este de centru-stânga, ducem mai departe politici pe care le-am avut în anii trecuți. Dacă se va pune problema vreunei alianțe politice eu cred că cea mai naturală alianță e tot cu PSD, dar, sigur, fără domnul Dragnea și echipa lui. Atunci când au dreptate îi susținem, când nu au dreptate îi criticăm", a mai spus el. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5268 secunde