Dumitru Paris, candidatul USR la Primăria Mangalia în 2020

446
Dumitru Paris, candidatul USR la Primăria Mangalia în 2020 - dumitruparisusr-1575209111.jpg

Articole de la același autor

În cadrul Adunării Generale a USR Mangalia, prin votul majorității colegilor prezenți, Dumitru Paris a fost desemnat candidat la funcția de primar pentru alegerile locale ce vor avea loc în 2020. 


În cursa internă au fost înscriși patru candidați care și-au prezentat programele în fața colegilor, iar 59% dintre aceștia din urmă au ales democratic, prin vot secret, ca, în 2020, Dumitru Paris să-i reprezinte în cursa pentru Primăria Mangalia. 
"Le mulțumesc mult colegilor pentru încrederea acordată. Îmi doresc ca împreună, din 2020, să readucem Mangalia în fruntea clasamentului orașelor prietenoase cu locuitorii lor și foarte primitoare pentru vizitatori. Cetățenii din Mangalia merită o administrație locală care să le ofere servicii publice moderne, un oraș curat, verde și ospitalier, pentru ei,
familiile lor, dar și pentru turiștii care ne vizitează", a declarat Dumitru Paris. 


Dumitru Paris are 31 de ani și este absolvent al Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", deține brevet de ofițer punte, iar din 2017, lucrează în administrația publică locală constănțeană. 


"Ne ținem de una dintre promisiunile făcute. România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte. USR a promis românilor oameni noi în politică, profesioniști, competenți și dedicați, oameni care vor transforma România în țara pe care ne-o dorim cu toții. Îi urez succes lui Dumitru și, împreună cu colegii mei, îl asigur de tot sprijinul USR Mangalia în cursa pentru primărie", a declarat Semiran Abdurefi, președintele USR Mangalia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7816 secunde