Dragnea îl critică pe Iohannis: "acțiune iresponsabilă a președintelui"

138
Dragnea îl critică pe Iohannis:
Președintele PSD Liviu Dragnea îl critică aspru pe șeful statului pentru că a atacat bugetul de stat pe 2019 la Curtea Constituțională. "Face rău copiilor din România pentru a-și hrăni orgoliul" - spune liderul PSD despre Klaus Iohannis. Bugetul a fost contestat săptămâna trecută la CCR. Președintele a spus că este nerealist și nesustenabil.


"Vreau să vorbesc puțin despre acțiunea iresponsabilă a președintelui României care a atacat bugetul de stat la Curtea Cnstituțională. Este clar că și el, și liberalii sunt niște ipocriți. Consecințele sunt că de la 1 martie nu se pot mări alocațiile la copii. Pentru a hrăni orgoliul, pentru a arăta în continuare cât de supărat este sau cât de mult rău vrea să facă acestui Guvern, face rău și copiilor din România", a spus Liviu Dragnea.


El a comentat și o declarație a PNL, ca Guvernul să adopte ordonanță pentru a mări alocațiile de la 1 martie.

"Ori nu știu nimic, ori sunt atât de mincinoși, încât nu le mai pasă de nimic. Nu se poate mări alocația pentru copii în condițiile în care nu ai spațiu bugetar creat", a spus Liviu Dragnea.

El a susținut că, atacând bugetul la CCR, Iohannis "vrea să blocheze sau să amâne investițiile din România, sau din toate celelalte programe din educație, din sănătate care sunt extrem de importante pentru români", scrie digi24.ro

"Totul, pentru a mai împiedica Guvernul pentru a mai aduna câteva măsuri foarte bune. El este într-o campanie proprie electorală. Eu, sincer, nu credeam că va utiliza acest mijloc, dar se pare că în 2019 nu mai are niciun alt obiectiv decât, călcând peste orice cadavre, să mai ia un nou mandat, a mai spus șeful PSD.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5189 secunde