Dragnea a câștigat din nou! Viorica Dăncilă, prima femeie premier din istoria României

569
4
Dragnea a câștigat din nou!  Viorica Dăncilă, prima femeie premier din istoria României - dragneasidancila-1516213010.jpg

Articole de la același autor

Liviu Dragnea a căzut, din nou, în picioare și a reușit, și de această dată, să-l convingă pe președintele Klaus Iohannis să accepte propunerea PSD pentru funcția de premier, în persoana social-democratei Viorica Dăncilă. Mai mult, prin acceptul șefului statului, PSD înregistrează o victorie care va intra în istorie deoarece Viorica Dăncilă este prima femeie premier din România.

După consultările avute cu reprezentanții partidelor din Parlament, ieri, președintele Klaus Iohannis a anunțat că a desemnat-o pe Viorica Dăncilă, propusă de PSD, pentru funcția de prim-ministru.

"În Parlament, după consultări, îmi este foarte clar, PSD dispune de o majoritate. Și atunci, cântărind toate argumentele, ținând cont de situația concretă din Parlament, am decis să dau PSD încă o șansă și să desemnez persoana propusă de PSD, pe doamna Dăncilă. Dar acum PSD trebuie să performeze. Românii au mari așteptări și eu am mari așteptări", a declarat șeful statului.

Totodată, șeful statului a făcut apel la cei implicați în procedura de formare a Guvernului să se mobilizeze.

"Invit pe toți cei implicați în procedură să se mobilizeze și să lucreze repede și bine. Este posibil ca până la 1 februarie întreaga procedură să fie finalizată și noul Guvern să se apuce de treabă și să rezolve problemele mai degrabă decât să le încurce", a spus Klaus Iohannis.

El a subliniat că PSD a promis lucruri importante, respectiv salarii, pensii, școli, manuale, spitale, infrastructură.

"Până acum prea puțin s-a realizat", a adăugat șeful statului, precizând că PSD trebuie să dovedească acum că ceea ce a promis va și face.

Ulterior, în timp ce în tabăra Opoziției era supărare mare deoarece șeful statului nu a avut curajul "să joace" și a uitat că, în urmă cu câteva luni, a spus că nu va mai accepta o a treia propunere de premier din partea PSD, în tabăra social-democrată era veselie mare.

"Președintele a acceptat, așa cum ați văzut, propunerea noastră și a desemnat-o pe doamna Viorica Dăncilă pentru funcția de prim-ministru al Guvernului României. Președintele a ales stabilitatea în ciuda presiunilor partidelor din Opoziție și ale altora de a refuza propunerea PSD și îi mulțumim pentru asta și apreciem în mod deosebit. Intrarea într-o criză politică ar fi fost un lucru grav pentru România, președintele a vrut să evite asta. PSD va guverna, împreună cu ALDE, în baza mandatului obținut prin votul românilor, pentru a îndeplini programul de guvernare și pentru a împlini așteptările românilor", a afirmat Dragnea într-o declarație de presă susținută alături de premierul desemnat Viorica Dăncilă la Parlament.

La rândul ei, Viorica Dăncilă a afirmat că sunt importante punerea în practică a programului de guvernare, 2018 - Anul Centenarului și pregătirea preluării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene la 1 ianuarie 2019.

Parlamentul va fi convocat în sesiune extraordinară, astfel încât pe 29 ianuarie să fie dat votul de învestitură pentru Guvernul condus de Viorica Dăncilă.

Comentează știrea

Liviu Chilian
18 ianuarie 2018
Rromarlanii, suboameni-sadici! Primitivi! Diareea lui Satan pe Terra!

Cristian Preda. Eram in Iesuralim, pe Muntele Maslinilor, cand am aflat prima oara de el. Pe France 2. Un interviu cu el si un jewroparlamentar Danez. In acel an, Danezii au fost considerati cea mai fericita natie in Jewropa. Rromarlanii, cea mai nefericita. Danezul era sigur pe el. Arogant. Preda a fost ridicol. Obsedat. Repeta o fraza: "Mostenirea ceausista". Nimic despre PRIMITIVISMUL-sadic, porfiric al politicastrilor-neosKuristi kkpIUDAlisti. Cititi si va cruciti! Intrebarea e de ce Rromarlanii se COALIZEAZA IN RAU! De ce iubesc DEMENTIALUL SUBUMAN? --- Cristian Preda in CIA/FSB Ziare.com --- Despre femei & Dragnea: "S-a creat anumite modele de femei in viata politica care nu ne reprezinta pe toate femeile". "Am luat decizia de a intra in politica dupa o lunga discutie pe care am avut-o cu mine... Eu stiu ca Liviu Dragnea nu s-a schimbat niciodata". "Domnule Dragnea, ne-ati spus ca suntem o armata si noi va asiguram ca, de fiecare data, vom fi prezente. Avram Iancu isi chema cu acest tulnic ostasii la lupta. Noi vi-l oferim dumneavoastra". Despre presedinte: "Presedintele Romaniei foloseste copiii drept scut pentru promovarea propriilor interese politice". "Presedintele Klaus Iohannis a intrat in campanie electorala, cel putin asta s-a vazut azi la sedinta CSM. Am vazut cu totii de fapt cine politizeaza Justitia". Despre Uniunea Europeana: "Nu poate un functionar de la Bruxelles sa ne spuna unii pleaca sau unii nu pleaca, cine sa semneze sau cine sa nu semneze... Eu vad aceasta iesire prin discutii pe care sa le avem, sa vedem parerea celorlalti si se va lua o decizie". "Noi am avut chiar la Bruxelles pe comisarul Jurova pe justitie care a facut chiar puscarie. Am avut alte acuzatii si la alti comisari europeni. Dar asta nu inseamna ca o acuzatie egal vinovat". "Nu incercam sa intervenim in problemele unui stat membru, cum este Pakistanul sau Iranul". Diverse: "Eforturile noastre va da o mai mare amploare in contactul cu cetatenii". "Regele Mihai a fost acel model de rege aflat in fruntea piramidei monarhice". "Domnul Preda face parte din acel grup restrans de politicieni romani care si-au dedicat cariera denigrarii propriei tari in plan extern".

Mafalda tomitana
18 ianuarie 2018
Sunteti sigura?

Sunteti sigura, dna Carmen Mocanu, ca ciocoiul de Teleorman a castigat?Iohannis a avut de ales doua variante : jocul la rupere din care rezulta suspendarea si numirea unui premier PSD-ALDE.Nu uitati ca neamtul este profesor de fizica ( "regina stiintelor exacte"), si si-a facut calculul politic cu exactitate.In varianta suspendarii, cine-i garanta lui ca lumea va iesi la vot sa-l apere?PSD-ul conform sondajelor a scazut cu 2-3 procente, are in jur de 40%.Problema este ca cei 40% ai PSD-ului merg la vot, nu ca restul de 60% care dau doar like-uri pe facebook , dar nu voteaza In a doua varianta,acceptarea tatei Viorica din Videle,Iohannis s-a bazat pe doua lucruri :incapacitatea manageriala a premierului,( Viorica este doar o slujnica din Videle, ajunsa cucoana mare la Bruxelles, nu se poate compara cu Corina Cretu, care i-ar scoate cioatele din gura (dinti nu mai are)lui Livache la primul comentariu),2 haosul pe care-l vor provoca baronii PSD,in lupta ptr ciolan.Toti au foamea-n gat , si toti vor cate un ciolan.Badalau &Co., l-au pus pe Dragnea premier, dar i-au luat puterea.Cine este Viorica in viziunea lui Badalau?Un Dragnea castrat care nu poate sa miste in front,fara acordul baronilor (a CEx-ului ). Concluzie: PSD-ul se va prabusii precum Cazinoul din C-ta,durerea este ca ne vom prabusii si noi restul populatiei pe langa el.Aici Iohannis a fost cinic, dar fara acest cinism romanii ca popor nu se desteapta.Ex. in C-ta: au votat Mazare,Fagadau &PSD-ul iar sub ochii lor cazinoul , simbolul orasului s-a degradat .Poate atunci cand ,cazinoul se va prabusii si nu va mai exista acest simbol, vor avea un soc si nu vor mai vota PSD-ul PS.In cazul in care , cazinoul se va prabusii si constantenii vor vota tot Fagadau si PSD, atunci dna Mocanu, bagajelu si afara , spre occident.In acel moment,ce n-a reusit Aurelian prin marea retragere, va reusi Dragnea, golirea tarii.

Liviu Chilian
18 ianuarie 2018
Viorica Koncilov, o vanghelighioana "feminina"(scuzati oximoronul)

D'le, aceasta muiere trebuie ca e tzicnita! Prezinta semne de narcisism sadic! Nu stie sa vorbeasca romaneste, dar vrea sa fie prim sinistra peste Rromarlani! Evident, neroad'asta e o vanghelie de Videle, nu de Ferentari. Am gasit aceasta informare pe EVZaluzii si apoi pe Flux24(prima data cand aflu de ei). Monstrul Drakknea, fatat de somnul de moarte al Rromarlanilor, sparge orice record de dezumanizare! Cu siguranta, nebunu'asta de legat va fi caz de studiu in Patologia Politicastra. De departe, Kustendge e tinutul in care DROGUL-ca-un-blestem pesedist a facut cele mai mari ravagii! Dar, vedem, Drakknea, la nivel individual, e cel mai demential jigano-pesedist raportat la narcisimul ultradecadent! Alde Mazare si Spondilimanul sunt pigmei in materie de decadenta, comparati cu Drakknea. Trebuie sa repet. Si Gagautzul Ciuruit a crezut ca dreptatea nu'l va ajunge. DECADENTII dementiali-politicastri de azi gandesc precum Ceausescu. Nu vor sa'nvete ca nimic nu'i pt vecie!! --- EXCLUSIV/ Dragnea în domeniul regal de la Scroviștea. Parte a presupusului blat cu Iohannis? EXCLUSIV/ Dragnea în domeniul regal de la Scroviștea. Parte a presupusului blat cu Iohannis? [email protected] FLUX 24, 17 ianuarie 2018, 22:43 Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Livu Dragnea, ar ocupa vila RA-APPS de pe domeniul regal Scroviștea, județul Ilfov, destinată Președintelui României. Toate întâlnirile de taină ale Președintelui PSD se desfășoară în vila de la Scroviștea, au susținut în exclusivitate pentru FLUX 24 surse politice. Informația alimentează speculațiile privind un blat între Liviu Dragnea și Klaus Iohannis. Într-una din vilele de la Scroviștea a stat două luni și fostul președinte Traian Băsescu după încheierea mandatului prezidențial și până au fost gata reparațiile la resedința din cartierul Primăverii. Șeful sucursalei RA-APPS Scroviștea, Gigi Bolintineanu, este vicepreședintele PSD Ilfov. Odată cu ocuparea vilei prezidențiale a RA-APPS de la Scroviștea de către Livu Dragnea, RA-APPS ar fi făcut urmăroarele investiții: A defrișat o parcelă din Pădurea Scroviștea, pentru a construi un teren de tenis în aer liber, întrucât în acel perimetru lumina soarelui este favorabilă pentru jucători, nu le bate soarele în ochi în timpul meciului de tenis. S-a construit ternul de tenis cu drenaj special datorită faptului că este amplasat în aer liber. Lui Liviu Dragnea nu i-a plăcut terenul în aer liber, așa că, terenul a fost acoperit. La sucursala RA-APPS de la Scroviștea au fost achiziționate șalupe speciale pentru plimbare și pescuit pe lac. Domeniul are in total patru vile de protocol si 2500 de hectare de padure si este la 30 de kilometri distanta, de Capitala. Complexul de la Scrovistea nu si-a deschis niciodata portile decat pentru presedintii tarii si invitatii lor. Iar domeniul e unul foarte generos. Sunt 4 vile de protocol cu sala de bowling, sala de inot si 2.500 de hectare de padure. Domeniul a fost construit din ordinul Regelui Carol I pentru ca s-a dovedit ca in aceasta zona este cel mai pur aer din tara. De altfel, si fostul presedintele Ion Iliescu venea deseori sa se relaxeze fiind domeniul său preferat.

DODO
18 ianuarie 2018
trezirea !

este un cosmar din care nu cred ca vom iesi curind sau cum vom iesi de sifonati Totul este sa ne TREZIM !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4483 secunde