Disputele juridice în cazul lui Dan Șova

107
1
Disputele juridice în cazul lui Dan Șova - disputejuridicerdin-1427394943.jpg
Votul de miercuri în cazul lui Dan Șova a ajuns în atenția Consiliului Superior al Magistraturii. CSM și-a exprimat, ieri, îngrijorarea în legătură cu modul în care actul justiției a fost blocat sau îngreunat prin recentele decizii ale Parlamentului României. 


Vicepreședintele CSM, Bogdan Gabor, a declarat ieri: "Consiliul Superior al Magistraturii își exprimă îngrijorarea față de recentele situații apărute în Parlamentul României, prin care a fost blocat sau îngreunat actul de justiție. Consiliul subliniază că toți cetățenii, indiferent de funcția ocupată, sunt egali în fața legii și susține că principiul separației puterilor în stat trebuie respectat în primul rând de reprezentanții celor trei puteri - legislativă, executivă și judecătorească". Gabor a mai adăugat că imunitatea parlamentarilor și a membrilor ori foștilor membri ai Guvernului nu trebuie să conducă la imposibilitatea desfășurării procedurilor judiciare și a înfăptuirii actului de justiție, acestea fiind de competența exclusivă a organelor judiciare: "CSM reamintește opinia exprimată de Comisia de la Veneția, conform căreia respectarea independenței autorităților judiciare este o condiție indispensabilă pentru o democrație stabilă, bazată pe supremația legii".


Comentează știrea

coopel
27 martie 2015
chiar azi!!!!!!!!!!!

Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4348 secunde