Dezbateri la Constanța. Tinerii din PSD se pregătesc să preia președinția Consiliului UE

230
Dezbateri la Constanța. Tinerii din PSD se pregătesc să preia președinția Consiliului UE - psdtineriilaconstanta-1504621707.jpg

Articole de la același autor

Zilele trecute a avut loc, la Constanța, Școala de Pregătire Politică #activisms2019, organizată de PES Activists România, cu sprijinul organizației județene PES Activists Constanța și PSD Constanța. 


La eveniment au participat peste o sută de membri PES Activists, precum și numeroși invitați din partea Partidului Social Democrat. 


PES Activists România reprezintă o structură a Partidului Social Democrat, responsabilă de temele europene.


Activiștii PES România au participat la dezbateri ce au avut ca temă momentul în care România va deține președinția Consiliului Uniunii Europene din anul 2019 și au discutat despre contribuția pe care Partidul Social Democrat și stânga românească o pot avea în conturarea rolului României la nivel european, precum și despre nevoia unei participări mult mai mari a populației în cadrul procesului decizional. 


"Politica este despre valori. În orice circumstanță nu trebuie să uităm despre identitatea noastră, despre ceea ce ne definește. Pe noi ne definește activismul și competența, haideți să le popularizăm", a declarat Victor Negrescu, președintele PES Activists România, vicepreședinte al Partidului Social Democrat și, totodată, ministrul delegat pentru Afaceri Europene.


"Sunt bucuros că alături de colegii din PSD Constanța, am reușit să creăm cadrul necesar desfășurării Școlii de Pregătire Politice PES Activists România, ce a avut loc weekend-ul trecut. Activiștii PES au avut prilejul de a participa la dezbateri interactive despre viitorul României în cadrul UE și la training-uri precum comunicarea online, relația cu presa și afaceri europene. De altfel, le mulțumesc mult tuturor participanților și colegilor pentru buna desfășurare a evenimentului", a declarat Paul Chisnoiu, președinte coordonator al organizației județene PES Activists Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.325 secunde