Dezbatere publică pentru modernizarea stațiunii Neptun-Olimp

162

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Mangalia a organizat, recent, o primă dezbatere publică a proiectului "Dezvoltare Turistică în stațiunea Neptun-Olimp".

Potrivit reprezentanților administrației publice locale, acesta va fi propus spre finanțare nerambursabilă cu fonduri UE.

Proiectul a fost adus la cunoștință hotelierilor și agenților economici din cele două stațiuni, în vederea exprimării acordului și pentru a face propuneri de modificare sau completare a documentației tehnice.

Cei prezenți la dezbatere au propus o întâlnire ulterioară cu mai mulți factori implicați în dezvoltarea locală, astfel încât investiția să fie susținută de mai multe entități asociative din domeniul turistic.

Proiectul propune dezvoltarea și modernizarea infrastructurii rutiere pentru maximizarea potențialului turistic al stațiunii Neptun-Olimp, dezvoltarea economică a zonei și, implicit, creșterea numărului mediu de salariați la nivelul comunității. Conform documentului, se vor reabilita și moderniza străzile și aleile secundare din cele două stațiuni, se vor reface trotuarele, sistemul de iluminat public și vor fi amenajate parcări, precum și piste de biciclete. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4986 secunde