Despăgubiri de 10.000 de euro pentru o fetiță mușcată de câine, în curtea unui spital

140
Despăgubiri de 10.000 de euro pentru o fetiță mușcată de câine, în curtea unui spital - dog2141358960720-1526557563.jpg
O fetiță din județul Galați care a fost mușcată de un câine în 2015 în curtea Spitalului din orașul Târgu Bujor poate primi despăgubiri în valoare de 10.000 de euro, potrivit deciziei instanței Tribunalului Galați, hotârârea nefiind definitivă însă, potrivit news.ro.


Magistrații Tribunalului Galați au decis ca Roxana Maria Gălii, o fetiță de opt ani, care a fost mușcată de un câine în timp ce se afla în curtea Spitalului Orășenesc Târgu Bujor, să primească despăgubiri de 10.000 de euro, într-un dosar în care calitatea de părâți o au Primăria Târgu Bujor și primarul orașului.


"Admite în parte acțiunea. Obligă pe pârâți în solidar la plata către minora Gălii Roxana Maria a sumei de 10.000 euro, cu titlul de daune morale, către Gălii Marian Gigi și Gălii Alexandrina a sumelor de 1.000 euro cu titlul de daune morale și de 260 lei, cu titlul de daune materiale. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Galati", se arată în soluția pe scurt a instanței.


Decizia instanței nu este definitivă.


Incidentul a avut loc în septembrie 2015, când fetița, atunci în vârstă de cinci ani, era răcită și a fost internată alături frate și mamă la Spitalul Orășenesc din Târgu Bujor. La un moment dat, când se afla în curtea spitalului, pe o bancă, fetița a fost atacată de un câine care a mușcat-o de piciorul stâng. Fata a fost ulterior transportată cu o ambulanță la Spitalul de Copii "Sf. Ioan" Galați, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale, scrie romaniatv.net




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9228 secunde