Deputatul Petru Movilă, de la PMP: "Nu am cerut anularea Bacalaureatului"

255
Deputatul Petru Movilă, de la PMP:

Articole de la același autor

Parlamentarul Petru Movilă, de la PMP, care a depus un proiect la Parlament prin care propune ca Evaluarea Națională și Bacalaureatul să fie înlocuite cu mediile din gimnaziu și liceu sau cu mediile obținute în timpul anului la materiile de examen, afirmă că inițiativa sa nu presupune anularea examenelor, ci doar a oferit o alternativă Ministerului Educației.

"Nu am cerut niciodată anularea Bacalaureatului, ci, împreună cu Uniunea Sindicatelor Libere din Învățământul Preuniversitar (USLIP) Iași, Federația Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI) și asociațiile de părinți, am oferit o alternativă Ministerului Educației, de care acesta poate dispune sau nu. Argumentul principal al USLIP este că pandemia de coronavirus a afectat profund dreptul la educație și la o pregătire temeinică a elevilor în vederea susținerii probelor de examen", a scris Petru Movilă, pe Facebook.

El adaugă că elevii din anii terminali au întrerupt contactul cu școala de trei luni, iar un procent semnificativ al elevilor din mediul rural nu au mai participat la nicio formă de învățare, pentru că nu au avut acces la clasele online. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4603 secunde