Deputații care au părăsit partidele pe lista cărora au fost aleși nu pot constitui grup parlamentar

62
Deputații care au părăsit partidele pe lista cărora au fost aleși nu pot constitui grup parlamentar - zgonea-1378194738.jpg

Articole de la același autor

Deputații care au părăsit partidele pe listele cărora au fost aleși nu își pot constitui grup parlamentar, potrivit noului Statut al senatorilor și deputaților, a declarat președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, după ce deputații neafiliați au anunțat în plen că și-au înființat grup parlamentar.

"Deputații și senatorii rămași neafiliați nu își pot constitui grupuri parlamentare. Prevederile regulamentare legate de deputații independenți care se pot constitui în grupuri dispar, potrivit noului Statut. Va trebui să găsim o soluție pentru deputații neafiliați, în acest moment nu există grup parlamentar al deputaților independenți, așa cum era pe vechiul Statut al deputaților și senatorilor. Deputatul care și-a părăsit partidul nu mai este deputat independent, doar cel care a candidat ca independent și a fost ales poate fi considerat deputat independent. Nu veți beneficia de un post în Biroul permanent, aveți deja un spațiu în care să vă desfășurați activitatea", a precizat președintele Camerei, citat de Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3659 secunde