Deputații au respins moțiunea pe Educație. Valentin Popa rămâne ministru

224
Deputații au respins moțiunea pe Educație. Valentin Popa rămâne ministru - motiunepeeducatievalentinpopa3-1520430658.jpg

Articole de la același autor

Camera Deputaților a respins, ieri, cu 93 voturi pentru, 158 împotrivă și o abținere, moțiunea simplă pe Educație depusă de deputații PNL și intitulată "Educați România, nu o pesedizați!".

Liberalii au solicitat, prin moțiunea simplă, demiterea ministrului Valentin Popa, iar textul preciza că Ministerul Educației nu trebuie transformat într-un centru social în care să fie angajată clientela de partid. PNL a cerut ministrului Educației să aducă garanții că nu se vor închide școli, nu vor fi comasate clase, nu se va generaliza învățământul simultan, nu vor fi disponibilizări în sistem (profesori sau personal auxiliar), nu vor mai exista întârzieri la plata salariilor și că sunt suficiente fonduri până la sfârșitul anului pentru salarii. De asemenea, liberalii au solicitat parlamentarilor ca, dacă au probleme în circumscripțiile lor, să nu ezite să dea "o bilă neagră" Ministerului Educației.

Potrivit Agerpres, ministrul Educației, Valentin Popa, a respins acuzațiile, susținând că moțiunea inițiată de liberali este "simplistă", cuprinde "atacuri și etichetări" și că lipsa argumentelor este suplinită prin violență de limbaj. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.417 secunde