Demisie la vârful ALDE. "Am fost dezamăgită încă din timpul campaniei pentru alegerile parlamentare"

231
Demisie la vârful ALDE.
Consilierul de stat cu responsabilități în problematica minorităților, Dana Varga, și-a anunțat, pe Facebook, demisia din ALDE.


Redăm postarea Danei Varga:

,, După 13 ani de implicare politică alături de domnul Călin Popescu Tăriceanu și familia liberală, ani în care am muncit în toate campaniile electorale, candidând în 2008 și în 2016 la alegerile parlamentare, dedicându-mă în totalitate partidului, cu sacrificii personale și profesionale, promovând politica ALDE prin apariții publice în calitate de comunicator, doresc să vă transmit că mi-am depus demisia din Partidul ALDE.

Nu am luat această decizie pentru funcția mea, ci pentru că nu pot continua politica fără demnitate, fără principii adevărate, fără implicare continuă, fără comunicare si, în niciun caz, cu prejudecăți din partea unor colegi.

Am fost dezamăgită încă din timpul campaniei pentru alegerile parlamentare din 2016 când am candidat pe județul Mureș și m-am trezit singură în campanie, fără implicarea unor colegi de care poate aveam cea mai mare nevoie, și totuși am continuat alături de ALDE, expunându-mi familia la atacuri de tot felul. Îmi doresc să reamintesc scorul pe care l-am obținut în 2016 la Mureș: 5500 de voturi, egal cu cel de la europarlamentare din 2019, asta dovedind că munca mea a fost una corectă. Tot din anul 2016, am observat deterioarea comunicării de la centrul ALDE care în ultima vreme a devenit extrem de defectuoasă. De asemenea, în ultima perioada am simțit prejudecățile anumitor colegi, mai ales când Departamentul pentru Minorități a fost desființat, ceea ce a însemnat pentru mine o jignire după munca și dedicarea pe care am depus-o în acest departament."


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 August 2019
Stire din Politică-Administrație : Ramona Mănescu a demisionat din ALDE
Miercuri, 28 August 2019
Stire din Politică-Administrație : Un senator ALDE a trecut la PSD
Luni, 26 August 2019
Stire din Eveniment : Dana Gîrbovan, anunțul zilei!
Pagina a fost generata in 0.3716 secunde