Demisia premierului Victor Ponta, cerută în Parlamentul European

378
6
Demisia premierului Victor Ponta, cerută în Parlamentul European - victorpontauslbilant2aninarcispo-1442644846.jpg
Joseph Daul, președintele Partidului Popular European, și Manfred Weber, președintele grupului Partidului Popular European din Parlamentul European, au cerut vineri demisia premierului Victor Ponta, ca urmare a trimiterii acestuia în judecată pentru fapte grave de corupție.

"Solicit primului ministru al Guvernului României, Victor Ponta, să își prezinte imediat demisia din funcția de prim-ministru, ca urmare a trimiterii sale în judecată pentru acuzații grave de corupție.

Poporul român merită o carte de vizită mai bună decât un prim ministru trimis în judecată pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată, și spălarea banilor", a declarat Joseph Daul, potrivit unui comunicat de presă emis de PPE.

Daul a lansat un apel către Ponta de a nu supune unui risc inutil realizările făcute prin numeroase eforturi de "poporul român și de guverne de centru dreapta".

"Premierul Ponta ar trebui să facă un pas înapoi și să lase justiția să decidă", a declarat Manfred Weber, solicitând "demisia imediată" a premierului Victor Ponta, singurul premier care va fi judecat în timpul mandatului, scrie libertatea.ro

Comentează știrea

Murphy
19 septembrie 2015
Pentru PPE

Mai europenilor inteligenti, voi nu vedeti ca aici este o lucratura politico juridica ordinara a basistilor, nu mai exista prezumtia de nevinovatie ? Culmea este ca Ponta este atacat de pasarile pradatoare si din interiorul USL, Dragnea si Oprea se ling pe degete de viitoarea miere din borcan. Draga Ponta, arunca jos borcanul cu miere sa se bata pe jos, sa linga de pe jos ce se mai poate linge, nu le da borcanul cu miere !

DEMISIA
19 septembrie 2015
DEMISIA

SI NOI CEREM DEMISIA PREMIERULUI. TREBUIE SA FII UN MARE NESIMTIT SA MAI VREI SA RAMAI IN FRUNTEA GUVERNULUI IN ACESTE CONDITII. CE INCREDERE SA MAI AVEM IN BUNA LUI CREDINTA? CE IMAGINE FACE TARII? SE MAI POATE GANDI LA GUVERNARE CAND VA FI CHEMAT CAND LA INSTANTA CAND LA DNA? DEMISIA!!!!!!!

MARIAN
19 septembrie 2015
DE CAND SI PANA CAND ....

PANA CAND MAI SUPORTAM TOATAE MIZERIILE DE LA CACATII ASTIA DE ASAZISI EUROPENI. CE-I F..E PE EI GRIJA DE PNOTA SI CU CE DREPT CER EI DEMISIA UNUI P.M. DINTR-O TARA SUVERANA SI MEMBRA A UE. CU CE DREPT INVOCA SOLIDARITATE, PTR REFUGIATII INVITATI DE MERKEL IN EUROPA, FARA A NE FI CONSULTAT, DAR IN ACELASI TIMP NE-AU REFUZAT NOUA INTRAREA IN SCHENGEN,DESI NE-AU PUS SA FACEM SI AM FACUT, TOT FELUL DE LUCRURI CARE ALTORA NU LE=AU FOST CERUTE. SA-I IA DONUL DRACU SI, CU CAT MAI REPEDE, CU ATAT MAI BINE, SA NE DESPARTIM DA SLEAHTA ASTA DE NETREBNICI, CA DE LA EI N-AM AVUT DECAT DE PIERDUT.

MARIAN
19 septembrie 2015
BA ZANTICULE....

CE-AR FI SA TE IEI TU DE MANA CU DERBEDEII AIA DIN P.E. SI SA TE DUCI ACOLO UNDE-ANTARCAT DRACU BALAIA. UITE CA EU AM INCREDERE. SI CAND SPUI CEVA, SPUNE IN NUME PERSONAL, CA NU TOTI SUNT DE ACORD CU TRIBULATIILE TALE. ANADAM..... ( daca esti din Constanta , stii ce-nsemna ANADAM in turca)

Răspuns la: DEMISIA
Adăugat de : DEMISIA, 19 septembrie 2015
SI NOI CEREM DEMISIA PREMIERULUI. TREBUIE SA FII UN MARE NESIMTIT SA MAI VREI SA RAMAI IN FRUNTEA GUVERNULUI IN ACESTE CONDITII. CE INCREDERE SA MAI...
europeanu
19 septembrie 2015
Albanezul hot

jegosul oltean hot si mincinos are un tupeu de golan.Trebuie alungat cu furci.Futu-l in gura de ordinar.Si pe aia care-i tin isonul.

justitiarul
29 septembrie 2015
ba esti prost ?

HAHAHA !!! MA FACI SA RAD BAI MURHY :))) . ESTI MAI PROST CA NOAPTEA SAU TE-AI UITAT LA ANTENE PANA AU INCEPUT SA-TI CREASCA PENE !! CUM KKAT VORBESTI TU DE LUCRATURA BASISTA , CAND OMU ALA NU MAI ARE NICI O TREABA CU NIMIC ? BA MAI PRESUS DE TOATE PSD-UL CONDUCE BĂ CU 90% DIN VOTURI ! NORMAL CA AU DREPTU EUROPENII SA VORBEASCA BĂ ! UN PREMIER JUDECAT PENTRU FAPTE , TINE MINTE , DE INALTA CORUPTIE NU ARE CE CAUTA BĂ SUS !! VOI A-TI INNEBUNIT DE TOT ? SAU IN LOC DE CREIER AVETI NUCI ?? PE BASESCU AU VRUT SA-L JUDECE BĂ DAR N-AU AVUT NICI O DOVADA ! HAI CA N-AM CU CINE SA VORBESC ! SUNTETI CA NISTE MAIMUTE FARA CREIER !

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : IOHANNIS ÎI CERE DEMISIA LUI PONTA
Vineri, 18 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : DNA îl reclamă pe Ponta la CSM
Joi, 17 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Oprescu, la DNA, pentru noi audieri
Pagina a fost generata in 0.5705 secunde