Decebal Făgădău: "Voi candida la Primăria Constanța"

1379
18
Decebal Făgădău:

Articole de la același autor

Liderii PSD au dat peste cap planurile actualului viceprimar cu atribuții de primar, Decebal Făgădău, și l-au "forțat" să dea un răspuns înainte de programarea pe care acesta și-o făcuse vizavi de anunțarea unei candidaturi la Primăria Constanța.

Săptămâna trecută, mai marii partidului au decis ca toți candidații la funcțiile de primari ai municipiilor reședință de județ trebuie să-și anunțe intenția de a candida până la data de 15 decembrie 2015. În consecință, Decebal Făgădău a trebuit să se decidă rapid și să spună dacă acceptă sau nu candidatura propusă de colegii constănțeni și să-și depună la partid dosarul de candidat la Primăria Constanța la alegerile din 2016.

După demisia lui Radu Mazăre, atât din fruntea organizației constănțene, dar și de la Primăria Constanța, Decebal Făgădău a fost văzut ca cel mai capabil să ducă mai departe greul administrativ.

În luna august, atunci când a fost ales președinte al PSD Constanța în locul lui Radu Mazăre, Felix Stroe a spus clar și răspicat că Decebal Făgădău va fi candidatul partidului la fotoliul de primar al Constanței.

"Propunerea PSD Constanța pentru funcția de primar este Decebal Făgădău", spunea Stroe, la timpul respectiv.

Chiar și așa, Făgădău nu s-a apucat să se bucure, lăsând de înțeles că, în primul rând, vrea să dovedească de ce este în stare la cârma instituției chiar din postura de interimar. Cu alte cuvinte, a încercat să tragă de timp.

"Vom discuta acest subiect înce-pând cu luna ianuarie. V-am promis că până la sfârșitul anului vreau să mă asigur că în niște condiții puțin mai șubrede pot să administrez orașul fără a periclita domenii esențiale cum ar fi încălzirea, transportul, planificarea deszăpezirii. Până la sfârșitul acestui an, nu mă preocupă nimic altceva decât buna administrare a orașului. Este un an care oricum ne-a produs o mulțime de mișcări tectonice, iar asta se vede și în momentul în care acționăm ca administrație locală. Mă interesează să redimensionez organigrama municipiului, pornind de la nevoile și așteptările cetățenilor, de la problemele lor, și făcând un scurt-circuit în rezolvarea acestor probleme. În ianuarie, voi anunța dacă voi candida sau nu", declara, în urmă cu vreo două săptămâni, Decebal Făgădău.

Ca un făcut, la numai câteva zile, și secretarul general al PSD Constanța, Cristinel Dragomir, anunța într-o conferință de presă că Decebal Făgădău este candidatul PSD la Primăria Constanța.

v v v

Cu aceste susțineri și cu directiva de la centru, Decebal Făgădău n-a mai avut cum să amâne momentul și, ieri, fiind ultima zi în care își putea depune dosarul de candidat la partid, a decis că intră în competiția pentru Primăria Constanța.

"Știți că am tot zis că în luna ianuarie am să dau un răspuns clar vizavi de candidatură. Termenul impus de partid trebuie respectat, așa că am stat de vorbă cu familia și am decis să candidez. Data de 15 decembrie a fost impusă de la centru tocmai pentru ca, acolo unde există doi, poate trei posibili candidați, să fie timp pentru o eventuală competiție în organi-zație. La Constanța, nu cunosc să fie și alt candidat", a declarat Decebal Făgădău.

Întrebat dacă a luat decizia de a candida la Primăria Constanța fiind încurajat și de recentul sondaj prezentat de PNL Constanța, din care reiese că liberalii sunt cu mult sub candidatul PSD care ar avea notorietate peste 60% și intenție de vot peste 50%, Decebal Făgădău a spus că nici nu cunoaște sondajul PNL. 

Comentează știrea

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

europeanu
16 decembrie 2015
pupila hotului mazare

cuget,mai multa combativitate...acest derbedeu hot nu merita un articol atat de elogios !

constanteanu
16 decembrie 2015
aceeasi marie cu alta palarie

ce smecher se crede si fagadau! nu stie toata lumea ca e din gasca lui mazare? sa se schimbe totul, dar sa ramana asa cum era inainte? Sa-si puna pofta in cui, ca nu-l voteaza nici dracu!

hai sa fim seriosi,
16 decembrie 2015
Decebal!

fugi de-aci, Decebale! Te crede cineva? Daca nu faci carnaval, asta nu inseamna ca esti bun. Nu te curata nici apa marii de mizeria in care ai supravietuit pana acum!

intrebare
16 decembrie 2015
ptr interimar

Si daca nu-i zapada, ce demonstreaza? esti patat si tu, fagadau! lasa-te de sportul asta!

e bine, e bine
16 decembrie 2015
avem sperante mari!

Cine a tras piciorul nu mai conteaza! Important e ca se misca lucrurile. Cad pe capete spagarii, politicienii corupti, barosanii din constanta, care au avut puterea in mana atatia ani, fara care nu se misca nimic in frumoasa republica mazare! Putem sa respiram si noi putin? Avem voie? Sau pleaca ai nostri, vin tot ai nostri?

nu suntem nici prosti,
16 decembrie 2015
nici fraieri!

mai, da au furat pesedeii de constanta de n-au mai putut! mai aveau putin si ne furau si pe noi, pe toti! Ne treceau in proprietatea lor, cu documente 'legale", adica penale! Coruptie pe toata linia! Si acum tot unu din gașca mazare-stan-martin-constantinescu-strutinsky vreti sa ne bagati pe gat? Modestia asta de suprafata nu tine, mister Fagadau! Ce, ne credeti prosti sau fraieri?

sfat ptr psd
16 decembrie 2015
reformati-va!

daca ati fost in stare sa mergeti ca oile pe mana lui dragnea, e clar! aveti nevoie de reforma pe bune! Asa nu mai castigati nici alegerile de la gradinita!

Radu
16 decembrie 2015
Primar

Nimeni nu mai crede in Primaria Constanta.Toti sunt de jos pana sus din vechea haita,au invatat sa faca mizerii si asta vor face in continuare.Nu s-au dat atatea autorizatii de constuctie cat s-au dat in ultimul an cu acordul acestui zis primar.Nu merita sa ne conduca nici un partid,toti sunt o haita flamanda care de-abea asteapta sa rupa iar hoitul de oras Constanta.Pacat,imi pare rau de acest oras unde m-am nascut dar cu ajutorul acestor i divizi suntem cel mai urat oras din Romania.

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4909 secunde