Decebal Făgădău bagă consilierii locali în ședință. Se va vota rectificarea bugetului Constanței

496
6

Articole de la același autor

Consiliul Local al municipiului Constanța se va reuni luni, 31 august 2015, ora 12, într-o ședință ordinară. Rectificarea bugetului municipal Constanța pe anul 2015, aprobarea execuției bugetului municipal pe trimestrul II pe anul 2015 și rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2015 al RADET Constanța se vor afla în atenția aleșilor locali. 


Modificarea HCL nr. 139/2015 privind majorarea tarifului social pentru pen-sionari și persoane peste 60 de ani care nu realizează venituri prevăzut în anexa 1A la HCL nr. 135/2013 privind redu-cerea tarifelor de călătorie pe mijloacele de transport în comun ale Regiei Autonome de Transport în Comun Con-stanța și stabilirea nivelelor comisioanelor pentru vânzarea de bilete este un alt proiect, inițiat de viceprimarul cu atribuții de primar Decebal Făgădău. 


Un alt proiect de hotărâre care se va afla pe ordinea de zi se referă la alocarea unei sume din bugetul local pentru finanțarea activității sportive a Clubului Sportiv "Handbal Club Dobrogea Sud Constanța" în anul competițional 2015-2016. Aprobarea scutirii de la plata chiriei pentru suprafețele locative cu destinație deținute de RAEDPP Constanța pentru persoanele încadrate în grad de handicap, modificarea HCL nr. 256/2014 privind statul de funcții și organigrama Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, modificarea HCL nr. 257/2014 privind aprobarea Planului de ocupare a funcțiilor publice din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanța pentru anul 2015, ocuparea temporară a funcției publice de conducere de director executiv al Serviciului public comunitar local de evidență a persoanelor din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanța sunt alte proiecte care vor fi supuse atenției consilierilor locali. 


Tot luni, consilierii vor vota modificarea statului de funcții și a organigramei aparatului de specialitate al Primarului municipiului Constanța, precum și proiectul de hotărâre privind înființarea Serviciului Public de Asistență Socială în subordinea Consiliului Local al municipiului Constanța. Retragerea dreptului de administrare al RAEDPP Constanța asupra unor imobile din municipiul Constanța și modificarea și completarea HCL nr. 63/2013 privind aprobarea contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de admi-nistrare a domeniului public și privat din municipiul Constanța sunt alte proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi a ședinței ordinare de luni. Și aprobarea regu-lamentului Serviciului de salubrizare a municipiului Constanța va fi supusă, luni, votului consilierilor locali.


Comentează știrea

Iulian
27 august 2015
Oferta

Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

petrica
27 august 2015
polul infractional

sa se discute si opirea proiectului extinderii polului infractionalitatii are este in plina desfasurare sa vedem daca au sange in instalatie cei care zic ca fac opozitie sau se fac?

Sindbad
27 august 2015
Spre victoria finala...

Spre deosebire de vestul tarii, la C-ta banii se baga in tigani, putori si sprijinirea prostimii. Halal conducerea locala si judeteana, a facut totul ptr restrictionarea firmelor, companiilor care ar fi putut sa preia marea masa a absolventilor de studii superioare. Spre deosebire de o populatie educata, prostimea o tii in frau mult mai usor, cu paketul, kitsch-uri si care alegorice. Puneti la socoteala scandalurile de spagi din universitatile constantene, deja decredibilizate, si aveti tabloul final. Un AJOFM ce nu-si mai are rostul, initiativa privata rezumandu-se la munca 3 luni/vara, paznici, vanzatori cosmetice MLM-uri si video-chat. In timp ce alte judete au cate 3 parcuri industriale, cu zeci de companii productive, primaria a impartit pamantul ptr afacerile imobiliare ale clasei de hoti, ce-si spun consilieri, membri de partid, cumetri, nasi si fini. Cine sa vrea sa mai ramana in C-ta? Electric Castle, Untold, Parcuri si transport in comun civilizat nepoluant, meciuri de UEFA...nooo, ei au bagat banii nostrii, ai bugetului local in curul putorilor, tiganimii si cocalarilor. Votanti majoritari. Cei cu inteligenta si capacitate au plecat de mult, altii sunt in block-start-uri. Cifrele sunt mici, si nu tin seama de multi indicatori. Cifrele de someri sunt mult mai mari. Nu vad ca se doreste investirea banilor ptr asigurarea viitorului urbei, ci doar ptr asigurarea viitprului gastii de hoti, a penalilor.

mihaela
27 august 2015
Castiguri rapide si sigure

Nou! Castiguri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem pentru toate localitatile tarii o oferta exceptionala de colaborare in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri urgente, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna. Cerem maxima seriozitate si dorinta de a castiga! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

toma sabin
27 august 2015
speram dar...

Credeam ca domnul fagadau ar putea fi o solutie pentru acest oras, care a fost si frumos si respectat candva. Se pare ca m-am inselat. Pacat. Mare pacat.

Tavi
15 septembrie 2015
Munca la domiciliu

Unde vointa da gres, perseverenta invinge intotdeauna. Optimismul niciodata NU te trage inapoi, ci te conduce numai spre succes. Selectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare, iar activitatea este extrem de simpla. Se asigura training GRATUIT sub forma unor lectii pe e-mail si contract legal. Pentru mai multe informatii, solicitati acum de la email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5642 secunde