De ce spune Alina Gorghiu că Ponta nu poate rămâne premier

89
De ce spune Alina Gorghiu că Ponta nu poate rămâne premier - loviturachfalinagorghiuceredeurg-1424259338.jpg

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a scris, astăzi, pe Facebook, că premierul Victor Ponta nu poate rămâne premier, în condițiile în care cumnatul acestuia, Iulian Herțanu, a fost reținut de procurorii DNA.


"Victor Ponta a avut un discurs corect când Mircea Băsescu a fost reținut. Premierul îi cerea demisia lui Traian Băsescu, spunând că este nevoie de un sacrificiu personal. Victor Ponta nu mai poate rămâne prim-ministru. Nu doar pentru că prietenii cei mai apropiați și rude ale sale sunt cercetați pentru fapte de corupție. Incompetența, minciuna și abuzurile sale sunt tot atâtea motive pentru care Victor Ponta nu mai are legitimitatea morală și politică de a conduce Guvernul României. România nu și-l mai poate permite într-o funcție atât de importantă. E un lux prea mare, pentru o țară ca România", a scris Gorghiu pe pagina de Facebook.


La momentul scandalului reținerii lui Mircea Băsescu, Victor Ponta a susținut că Traian Băsescu ar trebui să demisioneze, fiind nevoie de "un sacrificiu personal" pentu a nu periclita imaginea instituției Președinției.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Cumnatul lui PONTA, REȚINUT de DNA
Pagina a fost generata in 1.788 secunde