Daniel Constantin: "Victor Ponta nu va fi candidatul Pro România la prezidențiale"

646
Daniel Constantin:

Articole de la același autor

Pro România nu va face alianțe politice cu niciun partid, cel puțin până după alegerile parlamentare din 2020, formațiunea politică urmând să aibă și propriul candidat la alegerile prezidențiale, dar acesta nu va fi Victor Ponta, a anunțat joi prim-vicepreședintele Daniel Constantin.

"Vom avea candidat la prezidențiale. Vom participa cu structurile noastre și la alegerile locale și la cele parlamentare. Sigur că după acest moment, dacă alte partide vor considera că ideile noastre sunt bune și vom fi compatibili, ne gândim să facem alianțe, dar după alegeri. Victor Ponta a anunțat că nu candidează în 2019 și nu va candida", a declarat Daniel Constantin, citat de Agerpres.

Liderul Pro România a adăugat că noua formațiune politică va merge pe liste proprii la alegerile europarlamentare din primăvara anului viitor, candidații urmând să fie anunțați în primele luni ale anului 2019.

"Vom avea probabil un congres în primele luni ale anului 2019 ca să nominalizăm candidații pentru alegerile europarlamentare și, după aceea, la europarlamentare sper să obținem un rezultat cel puțin egal cu ceea ce ne arată sondajele bune în momentul de față. Chiar dacă nu dau un pronostic pe procent, pot să va asigur că Pro România va avea pe liste la europarlamentare cele mai bune nume, cei mai buni oameni sub raportul experienței dintre toate partidele. Vom avea oameni mai buni și decât PSD-ul, și decât PNL-ul, și decât ALDE. Știm în linii mari cum va arăta lista", a spus Daniel Constantin.

Deputatul Daniel Constantin, unul dintre fondatorii Pro România, a participat, alături de vicepreședinții Ioana Petrescu și Răzvan Cotovelea, la Râmnicu Vâlcea, la o întâlnire cu membrii partidului din județul Vâlcea. În prezent, Pro România are înscrise aproximativ 1.000 de persoane din tot județul, potrivit liderilor vâlceni ai partidului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4154 secunde