Dăncilă promite o "autostradă cap-coadă"

193
Dăncilă promite o
Viorica Dăncilă a promis, în discursul suținut la congresul PSD de sâmbătă, că guvernul va face "o autostradă cap-coadă" și că va căuta un proiect "pliat pe dorințele românilor" pe care să îl facă cu bani de la bugetul de stat.


"Românii ne spun că nu am făcut destule investiții în autostrăzi, așa e. Am făcut investiții în segmente, însă oamenii vor o autostradă de la un capăt la altul. Mă angajez în fața dvs. că vom face o autostradă cap-coadă. Am demarat analiza pentru a vedea care este proiectul cel mai bine pliat pe dorințele românilor. Îl vom finanța de la bugetul de stat. Nu voi mai tolera niciun fel de întârziere!", a spus Dăncilă de la tribuna PSD. 


"Fiecare proiect de investiții în infrastructură va fi atent monitorizat de un departament aflat în directa coordonare a prim-ministrului. Acest departament va furniza săptămânal informări privind stadiul proiectelor și încadrarea în termenele stabilite. Cine nu le respectă, pleacă acasă, fără excepție", a declarat Viorica Dăncilă, potrivit Mediafax. 


Premierul s-a referit și la proiectele deja demarate, parteneriatele public-privat pentru autostrăzile Ploiești-Brașov și Târgu Neamț - Iași, potrivit Agerpres. 


Congresul extraordinar al PSD are loc, sâmbătă la Sala Palatului, iar social-democrații vor alege președintele, președintele executiv și secretarul general al partidului. Delegații formațiunii vor valida noul statut și proiectul politic al formațiunii.


La reuniunea social-democraților participă și Călin Popescu Tăriceanu.


Comitetul Executiv al PSD a validat, vineri, candidaturile pentru cele trei funcții de conducere în partid. Astfel, pentru funcția de președinte al PSD candidează Viorica Dăncilă, Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu și Ecaterina Andronescu. Daniel Suciu, Daniel Florea, Eugen Teodorovici și Sorin Bota sunt candidații înscriși pentru funcția de președinte executiv, iar pentru cea de secretar general, CEx i-a validat pe Codrin Ștefănescu, Gabriel Petrea, Mihai Fifor, Felix Stroe și Rodica Nassar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.463 secunde