Dăncilă îi cere lui Iohannis explicații publice despre afirmațiile lui Rareș Bogdan

244
Dăncilă îi cere lui Iohannis explicații publice despre afirmațiile lui Rareș Bogdan - dancila-1573753957.jpg
Candidatul la prezidențiale Viorica Dăncilă a făcut noi declarații de presă, joi, când l-a atacat pe Klaus Iohannis, spunând că are un discurs extremist. Fostul premier i-a solicitat șefului statului să vină cu explicații legate de afirmațiile lui Rareș Bogdan potrivit cărora DNA trebuie "să vină să ia pe sus dubleta Dăncilă-Teodorovici". Liderul PSD se întreabă de unde știe PNL ce vor face procurorii și pe cine ar putea chema la audieri.


"L-am văzut cu toții pe Rareș Bogdan, portavocea președintelui Klaus Iohannis amenințându-mă cu procurorii. Ce să înțeleg? Pentru că am îndrăznit să îl chem pe președintele Iohannis la o dezbatere în fața românilor sunt amenințată cu procurorii și cu dosare? Că așa cum i s-a întâmplat lui Ponta și așa cum i s-a întâmplat lui Barna așa trebuie să i se întâmple și Vioricăi Dăncilă. Sunt foarte multe coincidențe sunt foarte multe lucruri nefirești pentru un stat membru al Uniunii Europene", a declarat Viorica Dăncilă, în conferința de presă la sediul PSD.


"Ne îndreptăm spre un monopol de putere al președintelui Iohannis, care vrea puterea absolută", a declarat Viorica Dăncilă.


"La 30 de ani de la căderea comunismului, vedem un președinte dictator care vrea puterea să o folosească împotriva celor care nu gândesc ca el", spune președintele PSD.


"Principalul obiectiv al președintelui ar trebuie să facă referire la Schengen, la eliminarea vizelor pentru SUA, la modul în care a susținut România proiectul european", afirmă Dăncilă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0105 secunde