Dăncilă îi cere demisia lui Ciolacu de la conducerea interimară a PSD

441
Dăncilă îi cere demisia lui Ciolacu de la conducerea interimară a PSD - dancila-1588179524.jpg
Viorica Dăncilă, fost președinte al Partidului Social Democrat, solicită demisia lui Marcel Ciolacu de la conducerea interimară a PSD, "pentru modul rușinos în care a umilit românii".

"Oricine ar fi fost liderul PSD și președintele Camerei Deputaților astăzi, dacă a permis adoptarea acestui proiect de lege profund anti-constituțional și anti-românesc, nu merită să îi mai reprezinte pe români și nici să rămână în fruntea partidului. Este un precedent periculos și în egală măsură jenant pentru România și pentru Parlament, dar și pentru Partidul Social Democrat, care nu merită să deconteze monstruoasa iresponsabilitate a lui Marcel Ciolacu", a scris Viorica Dăncilă, pe pagina sa de facebook.

Ea susține că "acest demers privind trecerea proiectului de lege nu îi aparține partidului, ci unui singur om".

"Niciun membru al Partidului Social Democrat nu susține acest act anti-românesc, iar domnul Iohannis este dator să probeze gravele acuzații făcute la adresa PSD. Adevărul este că Marcel Ciolacu ori nu și-a făcut treaba de președinte al Camerei, ori a închis ochii cu bună știință pentru adoptarea unei legi care ne vinde țara în aceste vremuri grele și complicate.

Îi solicit așadar demisia de la conducerea interimară a Partidului Social Democrat, pentru modul rușinos în care a umilit românii!", conchide fostul lider social-democrat.

Camera Deputaților a adoptat tacit, în ședința din 23 aprilie, proiectul privind Statutul de autonomie a Ținutului Secuiesc. Senatul urma să se pronunțe, în calitate de for decizional, asupra propunerii legislative inițiate de deputații UDMR Kulcsar Terza Jozsef Gyorgy și Biro Zsolt Istvan.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Aprilie 2020
Stire din Politică-Administrație : PSD are un nou purtător de cuvânt
Pagina a fost generata in 1.3844 secunde