Dăncilă, despre Vâlcov: Nu am abandonat niciodată un membru al echipei mele care trece printr-un moment dificil

240
3
Dăncilă, despre Vâlcov: Nu am abandonat niciodată un membru al echipei mele care trece printr-un moment dificil - 646x404-1518436342.jpg
Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni, referindu-se la condamnarea în primă instanță a lui Darius Vâlcov, că nu a abandonat niciodată un membru al echipei sale care trece printr-un moment dificil.

Întrebată la sediul PSD dacă a luat o decizie în privința lui Darius Vâlcov, consilier de stat în aparatul de lucru al prim-ministrului, după decizia ÎCCJ de a-l condamna la opt ani de închisoare, Viorica Dăncilă a spus: "Nu am abandonat niciodată un membru al echipei mele care trece printr-un moment dificil. Atunci când vom avea o hotărâre definitivă, abordarea mea probabil că va fi alta".

Totodată, șefa Guvernului a precizat că va respecta prevederile Directivei europene care susține prezumția de nevinovăție până la decizia finală a instanței.

"Am votat o directivă europeană care susține prezumția de nevinovăție până la decizia finală, deci nu pot să neg ceva ce am votat. Mi se pare normal. (...) Abordarea mea va fi alta, când va fi hotărârea definitivă", a mai afirmat Dăncilă.

Joia trecută, Darius Vâlcov, fost primar al municipiului Slatina și ministru al Finanțelor, a fost condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție la opt ani de închisoare în dosarul în care este acuzat de trafic de influență și spălare de bani. Decizia nu este definitivă.



Comentează știrea

Mesterul
12 februarie 2018
Manole

A mai avut Vâlcov momente dificile,.. are si Ghiță de ceva timp.. au si Mazăre, Constantinescu și Cozma ot Ploiești, si câți altii .. La așa echipa nici nu poate renunța Dragnea, că el doar așa conduce. Ce-i drept, nu direct, ci prin Dăncilă. Acum are mari necazuri echipa, si musai sa faca comisie de parlament sa desfiinteze DNA. Sau macar sa subordoneze. Altfel ramane fara echipa, și la el Dragnea însuși ar trebui să renunțe.

Alex
12 februarie 2018
Măi, soro,

momente dificile în viața unui om sunt: decesele în familie, problemele majore de sănătate și altele ca cele enumerate mai sus! Nu poți numi un moment din viața unui jnapan, ca fiind "dificil" și, să faci "scut" în jurul lui, pentru că el a furat cu 7 mâini și, l-au prins. Ăsta nu e un moment dificil. Dar, de....corbii se apără unul pe altul.

MIHAI
12 februarie 2018
VIORICA GAZDA DE HOTI

Coana Viorica este pe cale sa devina " mama banditilor ". Sensibila ca orice blonda vopsita, l-a adoptat pe micuțul Darius si-l va tine la sanul sau opulent la care acesta va suge pana cand va creste mare si se va da sentinta, adica sine die, daca intre timp nu va interveni prescrierea. Nu ne mira atat de mult declaratia impostoarei, cat lipsa de reactive si demnitate a membrilor guvernului care spera sa aiba si ei parte de protectia si laptele covasit al binefacatoarei si distinsei doamne premier. Afirmatia ca nu a abandonat niodata un membru " al echipei " sale este gratuita si inutila avand in vedere ca pana cand a ajuns in functia la care n-a visat neam de neamul ei, n-a avut si nici n-a condus vreo echipa. Grija sa fata de " membru " al echipei este explicabila pana la un punct, dar nici sa dea de inteles ca orice ministru care va comite fapte penale va fi " ocrotit " nu este de acceptat de catre o minte normala. Pentru prima data credem ca Tariceanu are dreptate declarand astazi la un post TV ca Romania nu este stat de drept. Primadona Viorica confirma acest fapt prin atitudinea ei. In fond ea nu face decat ce face stapanul ei Dragneas. Avem convingerea ca respectiva nu a auzit sau nu a citit ceva din afrimatiile marilor nostri inaintasi. De ex. P.P.Carp declara in Parlament: " autoritatea morala a unui om politic nu se judeca decat dupa doua lucruri si nu se castiga decat pe un singur mijloc: in viata privata sa fii intotdeauna corect, in viata publica sa fii intotdeauna dezinteresat. Barbu Delavrancea scria la vremea sa: " Unui om politic nu trebuie sa I se intample nimic. Ramai catalogat. Pata spalata se intinde pe sapun, pe degete, pe tot obrazul. Cu cat insisti mai mult, cu atat te murdaresti mai mult. Fereste-te de cloaca si promiscuitate ". Noi stim ca nu se va schimba nimic in Romania, deoarece schimbarea nu este dorita nici de cei de sus, nici de cei de jos. Dragnea si Tariceanu impreuna cu complicii lor, vor sa faca o Romanie dupa chipul si asemanarea lor. Si vor reusi.

Articole pe aceeași temă

Joi, 01 Februarie 2018
Stire din Politică-Administrație : Guvernul Dăncilă refuză paza SPP
Sâmbătă, 10 Februarie 2018
Stire din Economie : Subvenții în avans pentru agricultură
Pagina a fost generata in 1.3388 secunde