Dan Barna și-a lansat candidatura: Voi fi un președinte prezent și implicat

147
Dan Barna și-a lansat candidatura: Voi fi un președinte prezent și implicat - danbarnainterviug4mediaro640x400-1565176480.jpg
Dan Barna, președintele USR, a afirmat miercuri, la lansarea campaniei de strângere de semnături pentru candidatura sa la alegerile prezidențiale, că va fi un șef de stat prezent și implicat.


"Președintele, într-adevăr, nu conduce Guvernul, dar președintele este exact acela care dă mesajul și direcția unei națiuni. Un președinte prezent, un președinte full time, care este prezent în toată viața comunității, în toate întâmplările comunității, nu doar la crize, este în momentul acesta fundamental pentru România, deoarece românii din Diaspora, tinerii care sunt acolo și nu doar ei, ne-au spus în întâlnirile pe care le-am avut că de fapt ce le lipsește este încrederea în România. Un președinte care să restabilească încrederea este fundamental necesar și de fapt asta este ceea ce alianța USR - PLUS și eu, candidatul Dan Barna, le promitem românilor, restabilirea încrederii în țara noastră. (...) Ceea ce voi face după ce voi ajunge la Cotroceni voi fi un președinte prezent și implicat", a declarat Barna în Piața Universității.

Barna a menționat că USR-PLUS și-a propus să strângă cel puțin 300.000 de semnături pentru candidatura sa.

"Sunt în Piața Universității pentru că acum 30 de ani părinții noștri ne-au câștigat libertatea și astăzi e datoria noastră să mergem mai departe. România are o revoluție neterminată. Ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni și în ultimele săptămâni arată că România are o revoluție neterminată și că este datoria noastră să transformăm libertatea pe care ne-au dat-o părinții noștri și în bunăstare - și nu vorbesc de bunăstare doar în ceea ce înseamnă bani în buzunar, vorbesc de bunăstare în ceea ce înseamnă bucuria și dorința de a trăi în această țără, bucuria și dorința ca tinerele generații să rămână alături de noi. Vom avea în perioada următoare activități de campanie, dar scopul alianței USR - PLUS este să câștigăm Președinția, să dăm primarul Bucureștiului și primarii marilor orașe și să avem o majoritate în Parlament prin care să putem duce România din nou pe un drum de dezvoltare europeană. Am mare încredere în cetățenii României și sunt sigur că vom merge împreună la victorie, pentru că miza reală este ca România să se schimbe. Așa nu se mai poate", a mai afirmat Barna.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0865 secunde