Dan Barna i-a răspuns Vioricăi Dăncilă: Vă aștept la Iași, să facem prima dezbatere. Puteți să folosiți elicopterul, că autostradă nu e

225
Dan Barna i-a răspuns Vioricăi Dăncilă: Vă aștept la Iași, să facem prima dezbatere. Puteți să folosiți elicopterul, că autostradă nu e - barna-1566655940.jpg
Liderul USR, Dan Barna, i-a răspuns premierului Viorica Dăncilă care a declarat sâmbătă la Congresul PSD că nici Iohannis, nici Barna "nu sunt apropiați de oameni" și că liderul USR "sădește ură", în opinia ei. Dan Barna i-a transmis liderului PSD că de o săptămână bate orașele și comunele Moldovei și stă de vorbă cu oamenii și a invitat-o pe Viorica Dăncilă, la Iași, la o primă dezbatere, în mijlocul oamenilor.


"Doamna Dăncilă și-a lansat astăzi candidatura la Cotroceni spunând despre mine că nu merg în rândul oamenilor.


Doamnă Dăncilă, astăzi sunt la Flămânzi, la Hârlău și la Popricani, ieri am fost la Suceava, Fălticeni, Bunești și Botoșani. De o săptămână bat orașele și comunele Moldovei și stau de vorbă cu toți oamenii care îmi ies în cale.


Mâine dimineață vă aștept la Iași, să facem prima dezbatere din campania asta în stradă, în mijlocul oamenilor. Eu am venit cu autocarul, cum s-a putut, dar dumnevoastră puteți să folosiți elicopterul ca să ajungeți mai repede, că autostrada spre Moldova tot nu e, să știți", a președintele Dan Barna, liderul USR, pe Facebook.


Întrebată ce avantaj crede că are față de ceilalți candidați, Viorica Dăncilă a răspuns că nu intră în competiție cu Klaus Iohannis sau cu Dan Barna.


"Voi spune un singur lucru pe care nici Barna, nici Iohannis nu îl au. Nu sunt apropiați de oameni, nu merg în rândul lor. Barna sădește ură, iar oamenii au nevoie de unitate, de proiecte, de discuții cu ei, au nevoie ca președintele României să fie apropiat de ei.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9218 secunde