Dacian Cioloș: "Ori eu, ori Dan Barna vom candida la președinție"

308
Dacian Cioloș:
Președintele PLUS, Dacian Cioloș, a declarat, luni, că ori el, ori liderul USR, Dan Barna, va fi candidat la președinție "cu siguranță", evocând rezultatul Alianței USR-PLUS de la alegerile europarlamentare.
Cioloș a vorbit la România TV despre colaborarea în cadrul Alianței 2020 USR PLUS. 


"În urmă cu câteva ore, ne-am ridicat de la masă. Am avut prima zi de discuții pentru constituirea unei alianțe politice, după ce a trecut alianța electorală în urma alegerilor europarlamentare. Suntem în continuare în legătură, lucrăm împreună și o să mergem împreună până la capăt, dincolo de orice insinuări", a afirmat Dacian Cioloș. 


Întrebat dacă el sau liderul USR, Dan Barna, va fi candidat la alegerile prezidențiale, Cioloș a răspuns: "Unul dintre noi o să candideze cu siguranță. Vom face echipă oricum, în orice formă". 


Cioloș a afirmat că, în contextul rezultatelor de la alegerile europarlamentare din 26 mai, Alianța 2020 USR PLUS va avea un candidat la prezidențiale. 


"Am avut peste 22% la ultimele alegeri. Suntem una dintre cele trei forțe politice principale ale țării. Vedeți vreun argument să nu avem un candidat, în condițiile în care suntem una din principalele forțe politice din țară? Am putea noi explica cumva cuiva că nu avem candidat când am avut rezultatul ăsta? Deci e firesc. Nu are nicio legătură cu alte candidaturi de la alte partide. Fiecare partid are dreptul să își prezinte candidatura. O să discutăm despre programele noastre politice în campanie", a precizat liderul PLUS.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0383 secunde