Dacian Cioloș își face partid: "Nu vom acționa împotriva celor cu același ADN"

626
3
Dacian Cioloș își face partid:

Articole de la același autor

Președintele "Platformei România 100", fostul premier Dacian Cioloș, a anunțat, ieri, că din "Platforma România 100" se va desprinde un partid politic, care va fi prezentat în următoarele luni și care va fi deschis la colaborare cu Opoziția.

El a făcut aceste declarații la întâlnirea comunității România 100, care s-a desfășurat la un hotel din București. La eveniment au participat membri activi ai comunităților tematice, personalități publice și reprezentanți ai organizațiilor civice partenere, iar discuțiile au fost transmise, în direct, pe Facebook.

"Din Platforma România 100 se va desprinde un partid politic. Fără nicio îndoială. E clar că și noi, cel puțin cei care am fondat Platforma România 100, suntem hotărâți să facem lucrul acesta. Trebuie să fie un proces natural, și nu unul forțat. Da, se va desprinde un partid politic din Platforma România 100, dar care are nevoie de o fundație solidă, o fundație de principii, de idei, valori și are nevoie, mai mult decât atât, de o viziune și de programe și chiar de proiecte. E important să arătăm oamenilor nu doar o viziune și o ideologie, e nevoie să arătăm în ce se traduce ideologia sau în ce se traduc acele valori, principii, etică, morală care pot să contureze la un moment dat și ideologia", a spus Cioloș.

În timpul discursului, Dacian Cioloș a explicat că înființarea unui partid nu este un obiectiv în sine al Platformei România 100 și a subliniat că un astfel de proiect trebuie să fie rezultatul unei implicări efective.

"Lucrăm la acest partid, lunile următoare vom fi în măsură să îl prezentăm. Nu e o lansare azi. Există riscul ca acest proiect să ducă la fărâmițarea opoziției. Ne-am gândit și la asta, mi se pare ca o responsabilitate pe care nu am cum să nu o asum ca din această platformă să se desprindă un partid. Un partid care nu va acționa împotriva celor cu același ADN, cu care împărtășim valori și principii comune. Vom fi deschiși colaborării cu cei cu care putem lucra. Nu avem de gând să ne batem cu cei alături de care trebuie să acționăm în perioada următoare", a mai spus Cioloș.

El a mai susținut că obiectivul pe care îl au cei din Platforma România 100 este de a contribui la o schimbare, la un proces, la o schimbare care să fie firească, naturală și să pornească din voința oamenilor care sunt gata să contribuie la asta.

"E important ca această schimbare să nu se facă cu oameni așteptând pe margine și cu alții câțiva - trei, cinci, șapte, zece, cincisprezece, câți or fi într-un partid sau în mișcările civice - să acționeze, să joace pe teren", a declarat Dacian Cioloș.

În plus, fostul premier a mai spus că noua formațiune politică trebuie să fie pregătită pentru viitoarele alegeri, indiferent când vor avea loc acestea.

Comentează știrea

Liviu Chilian
11 decembrie 2017
Ha! Gura psihopatului nebunii guitza

D'le, fara niciun dubiu! Suprarealismul-sadic a fost fatat pe Gura de...Raie rromarlaneasca. Iar nebunu'asta de Csoloszombie e un exemplu rabiat al psihopatiei dementiale dezvoltata de catre Rromarlani. Corespondentul proverbului "In vino veritas" este "In subconștient e rromarlanismul abisal". Pe boait'asta maghara nu întâmplător l'a luat ratul pe dinainte. Sa fii in acelasi timp alogen, venetic, exterminator-al-Romanilor, fara copii, globalist, jewnionist-anti uman-antinational, măritat cu o Francezingara, si sa îndrăznești sa urli despre ADN, e o iesire incalificabila! Cu cine se poate alia bitangu'asta smintit ce are o diploma de subinginer in agricultură, obținută pe parai? Cu...Orban? Gabor lautar tzicnit! Cu Bashitler? Un Gagautz sinistru? Cu tembelii streini din fruntea USR-ului? --- De cateva saptamani, din...noaptea fatidik. cand parlamentarii padurnebuneni nu s'au dus in sedinta ce trebuia sa aprobe RAPTUL cu rachetele Patriot, Amerikknarii, literal, s'au SPERIAT de TRADAREA rromarlaneasca proverbială. De'atunci, tot ce se intampla in Rromarlania e legat de STRATEGIA Criminalilor din Augiashington Disease de a TERMINA Padurbebunismul drakknist. Csoloszombie e finantat acum de catre CIA. Sorosatanistul a trecut in bark. Drumpismului Zsidano-Rasist. D'aia l'a luat ratul pe dinainte. Huuooo! Blestematule! Cu ADN-ul tau cu tot! --- Mi'am testat ADN-ul. Multumesc Domnului Meu Iisus Christos ca m'a adus Roman in...Zoomenire. Sunt 37% Italian-61% Dac, 1% Iudeu, 1% Sirian. Din timpul Romulei Malva! Dar, numai Mitochondria ADN iti spune cine a fost prima mama.

Ziar de amatori ?
11 decembrie 2017
Sau ziar bolsevic ?

Aseara,peste 10.000 de oameni au iesit in strada la Bucuresti si in restul tarii.Motivul poate il spuneti voi,jurnalisti amatori ce sunteti.Si la Constanta au iesti cativa in strada.Ziarul bolsevic Dobrogea Noua nu a gasit niciun cuvant sa aminteasca de protestatari.Bine ca l-ati pomenit pe Ciolos care asa cum vreti sa ne sugerati la bascalie,in titlu ,"si-a tras" partid personal.Sunteti obraznici dar si jalnici.

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3734 secunde