Dacian Cioloș cere demisia ministrului Petre Daea

256
Dacian Cioloș cere demisia ministrului Petre Daea - dacianciolos-1535561487.jpg
Fostul premier Dacian Cioloș, președinte fondator al Mișcării România Împreună, consideră că ministrul Agriculturii, Petre Daea, trebuie să își dea demisia pentru că "a fost incapabil" să ia măsurile necesare împotriva răspândirii pestei porcine.

"Eșecul cere asumare și asumarea cere demisie. Nu pricep cum un ministru, cel al Agriculturii, care a fost incapabil să ia măsurile necesare împotriva răspândirii pestei porcine este astăzi calificat să gestioneze propriul dezastru. Când nu ai fost capabil să implementezi măsurile pe care le aveai la dispoziție, le știai și erai conștient de ce urmează, înseamnă că ești incompetent. Niciun partid cât de cât responsabil nu te mai poate păstra în funcție. Dar, în loc de demisie, domnul Daea își face din nou bilanțul. Cifre și recorduri la hectar, ca pe vremea când mâncam salam cu soia. Asta, în timp ce România o ia pe calea crizei alimentare în care salamul sau ceafa de porc vor fi, din nou, ca în comunism, din soia. În România guvernării lui Dragnea, el însuși crescător de porci, porcii mor pe capete și sunt aruncați în apa Dunării, ca să avem pe lângă o catastrofă alimentară și una ecologică. Ce nu sfârșește în Dunăre se aruncă în incineratoare odată cu o întreaga industrie construită pe capitalul românesc", a scris Dacian Cioloș, ieri, pe Facebook.

Cioloș explică faptul că această situație are drept cauză incompetența ministrului Agriculturii, a partidului care l-a numit și a unui mod de abordare a guvernării profund defect, antieconomic și antisocial.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6214 secunde