Dacian Cioloș: "Balonul de promisiuni PSD-ALDE a început să se găurească"

322
Dacian Cioloș:
Fostul premier Dacian Cioloș susține că balonul de promisiuni al actualei guvernări a început să se găurească și îi transmite premierului Tudose că este cam târziu să astupe găurile cu răfuieli populiste.


"Balonul de promisiuni al guvernării PSD-ALDE e sub mare presiune și a început să se găurească. Prețul la carburanți, dobânzile la credite.... E cam târziu, domnule premier Tudose, să mai astupați găurile cu răfuieli populiste cu dușmanii poporului doar-doar or uita românii cine a promis că o să ducă în buzunarul lor creșterea economică. Deocamdată, în buzunarul românilor a ajuns mâna care ia, nu cea care dă... Dar poate nu am văzut noi totul", a transmis, Dacian Cioloș,  pe Facebook.


Reamintim că, duminică seară, mai mulți oameni au ieșit în stradă pentru a manifesta împotriva Guvernului. În București, aproximativ 200 de persoane s-au strâns în fața Executivului. Aceștia au strigat că vor o justiție liberă și independentă și oameni competenți la conducerea țării. Și la Timișoara, câteva zeci de persoane s-au mobilizat pe rețelele de socializare și au ieșit în centrul orașului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.035 secunde