Cătălin Predoiu:

"Dacă Băsescu demisiona după arestarea fratelui, Ponta ajungea președinte"

84

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, vineri, că demisia din funcție a președintelui Traian Băsescu în urma arestării fratelui său ar fi însemnat accelerarea calendarului prezidențialelor, cu șanse mari pentru Victor Ponta.

"O demisie a lui Traian Băsescu ar fi însemnat că domnul Tăriceanu urcă temporar în fotoliul Cotrocenilor și ar fi însemnat accelerarea calendarului alegerilor prezidențiale cu șanse mult mai mari pentru domnul Ponta, în final s-ar fi ajuns aproape automat la un președinte de stânga", a declarat Predoiu, candidatul PDL la prezidențiale.

El a făcut aceste declarații întrebat în legătură cu afirmațiile lui Traian Băsescu potrivit cărora el a analizat posibilitatea de a demisiona în urma scandalului în care este implicat fratele său dar nu a făcut acest gest pentru că nu ar fi dat nicio șansă candidatului dreptei.

Predoiu a adăugat că, pe argumente politice, o accelerare a calendarului prezidențial și un interimat al președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, în funcția de președinte al României ar fi garantat mandatul lui Victor Ponta în această funcție.

"Pe argumente și calcul politic, o accelerare a calendarului prezidențial și un interimat al domnului Tăriceanu aproape că ar fi garantat mandatul domnului Ponta. Așa, domnul Ponta se prezintă la alegeri la termen și va pierde", a mai spus Predoiu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4603 secunde