Deputatul Bogdan Huțucă:

"Cu cât ies mai mulți români în stradă, cu atât cresc șansele ca Guvernul PSD să pice"

202
2

Articole de la același autor

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă, afirmă că sute de liberali constănțeni au răspuns apelului de a protesta deschis în stradă împotriva Guvernului PSD. 

"Mulțumesc sutelor de membri ai PNL Constanța care au înțeles importanța mișcărilor de stradă din această perioadă. Este o formă de presiune publică, care dublează acțiunea Opoziției de a depune și vota o moțiune de cenzură care are toate șansele să dărâme acest Guvern", a transmis deputatul Bogdan Huțucă. 

Liderul liberalilor constănțeni susține că tot mai mulți români apreciază poziția de forță a Partidului Național Liberal atât în Constanța, cât și în tot restul țării.

"Mesajul nostru se adresează tuturor românilor. Explicați-le parlamentarilor voștri cât de important este să voteze moțiunea Opoziției. Indiferent de partidul din care fac parte, parlamentarii au șansa să oprească un dezastru economic pentru întreaga țară. Măcar acum, în al doisprezecelea ceas, să se gândească foarte bine la ce este mai bine pentru români", a mai spus deputatul Bogdan Huțucă, de la PNL Constanța. 

Reamintim că liberalii din Constanța au organizat, luni seara, un miting de susținere a moțiunii de cenzură depusă și semnată de PNL și USR împotriva Guvernului Tudose. În timp ce moțiunea se citea în Parlament, aproximativ 500 de liberali și susținători ai acestora mărșăluiau și scandau lozinci pe străzile din Constanța. Conform organizatorilor, cei mai mulți dintre aceștia, respectiv 350 de liberali, au fost mobilizați de Organizația Municipală a PNL Constanța, ceilalți fiind veniți de la organizațiile din județ.

Dotați cu pancarte cu diverse mesaje către cei care se află la guvernare, liberalii s-au deplasat pe traseul cuprins între Stadionul Portul - Bld. Ferdinand - Bld. Tomis - Prefectura Constanța. Ajunși la sediul Prefecturii Constanța, prim-vicepreședintele PNL Constanța, Vasile Delicoti, a citit moțiunea de cenzură, în fața celor prezenți. 

Comentează știrea

mr.Anaconda
22 noiembrie 2017
PNL????

Daca "cade" guvernul PSD, cine vine la guvernare?? PNL?? care in proportie 80% sunt PD-isti. Oare am uitat asa repede cand Traian Basescu a taiat din salarii si pensii? Cade o gloata de HOTI (PSD) si vin alti fomisti la guvernare (PNL). Sarim cu totii in sus ca PSD_ul ne-a mintit privind programul de guvernare. Dar PNL-ul, ce program are? Am fost mirat cand la o televiziune publica unii din PNL habar nu aveau de doctrina partidului. Pacat de aceasta tara frumoasa ca a fost, este, si va fi condusa de niste persoane care nu are decat interesul propriu si al partidului. PACAT. MARE PACAT. Ne meritam soarta.

ROMANUL
24 noiembrie 2017
CONSTATARE !

ORICARE PARTID POLITIC ARE SA CONDUCA ROMANIA, TOTUL / TOATE AU SA FIE LA FEL, CA SI PANA ACUM SI CHIAR MAI RAU ! CE SA FACEM CU HOTZII DIN POLITICA, SA FACEM " BOI BALTZATZI ", NU SE POATE PENTRU CA TOATA POLITICA ROMANEASCA ESTE OCUPATA DE : CORUPTZI SI CORUPTZIE, INCHISORILE SUNT PLINE CHIAR ARHIPLINE DE POLITICIENI : HOTZI, PUNGASI, DESTRABALATZI, DERBEDEI POLITICI LA PROPRIU SI LA FIGURAT ! ROMANIA NUMAI ARE VALORI, OAMENI POLITICI ADEVARATZI, CUM AU FOST : CORNELIU COPOSU, IULIU MANIU, FRATZII BRATIANU SI ALTZII ASEMENEA LOR, PACAT DE SANGELE VARSAT, L-AU OMORAT DEGEABA, CHIAR DEGEABA L-AU OMORAT PE CEAUSESCU NICOLAE LA ASA ZISA REVOLUTZIE DIN 1989, CA CE S-A PUS IN LOC, AU FOST PUSI IN LOC, OAMENI FARA VALOARE SI FARA CHEMARE PENTRU CONDUCEREA UNEI : INSTITUTZII SI MAI ALES PENTRU CONDUCEREA UNEI TZARI, TOTUL ESTE UN DAR PRIMIT DE LA DUMNEZEU, DAR CUM EI, POLITICIENII NU-L AU PE DUMNEZEU IN : MINTE, CUGET SU SIMTZIRE, CE SA MAI VORBIM DESPRE HAR !?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2233 secunde