Cristian Radu despre colaborarea cu Tusac

889
3

Articole de la același autor

Candidatul independent susținut de USL la Primăria Mangalia, Cristian Radu, a declarat pentru Cuget Liber că nu a purtat nicio discuție cu fostul primar al municipiului, Mihai Claudiu Tusac, despre o eventuală colaborare.
"Noi personal nu am purtat nicio discuție. USL va merge împreună, acum că Tusac s-a retras, iar eu voi fi candidat unic, cu susținerea Uniunii, însă noi doi nu am vorbit nimic", a declarat Radu.
Întrebat dacă a bătut palma cu Tusac pentru ca acesta să ocupe funcția de viceprimar, Radu a replicat: "Vicele este ales de către membrii Consiliului Local. Nu sunt eu cel care poate să decidă cine anume va ocupa această funcție. Haideți mai bine să vedem ce se va întâmpla în 24 iunie. Nu vreau să fac declarații pripite. Cel mai bine este să așteptăm".
Cu privire la problemele în instanță existente între el și Tusac, Cristian Radu a declarat că există posibilitatea ca până la prima înfățișare să renunțe la acuzații.
"Prima înfățișare o avem în septembrie. Vedem (dacă renunț la proces - n.r.)", a spus Radu.

Comentează știrea

geo
18 iunie 2012
cioara vopsita

Asa a inceput campania cu o cioara vopsita. Pana la urma s a dus si cioara si vopseaua. A spus ca e independent, dar la ziua femeii care a tinut o saptamana , era insotit de PNL.Apoi barfa , cat a furat primarul in functie. Acum bate palma cu Iuda ! Hai ca nu esti vertical , deja ne-ai trimis la alt candidat cu voia d-vs, D-le RC.Am inteles mesajul si-l vom vota pe Iorgus ca este om gospodar. Multumim de incurajare!

Vali
18 iunie 2012
Colaborare

Sa colaboreze Radu de buna voie cu Tusac, e ca si cum ti-ai baga singur gunoi in casa, ca mai apoi sa ai pretentia sa se simta musafirii bine.

Mangalianul
18 iunie 2012
PDL-ul in cadere libera, cu deputatul Zanfir Iorgus

Sustinerea lui Radu Cristian de catre USL este singura solutie, pentru a scapa de ciuma PDL-ista si de mafia iorgusiana. Ramane de vazut cat de independent va mai fi acesta, dupa alegeri. Mangalienii asteapta de la el sa le reprezinte interesele, netinand cont de "sfaturile" interesate ale unor consilieri fripturisti, unii aflandu-se, desigur si pe listele PSD sau PNL.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.464 secunde