Crin Antonescu revine în politică. Unde vrea să candideze

1090
Crin Antonescu revine în politică. Unde vrea  să candideze - crinantonescu-1537279426.jpg

Articole de la același autor

Fostul președinte al liberalilor Crin Antonescu a anunțat că și-a depus documentele pentru a intra pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc, anul viitor, în luna mai.

Această depunere a fost făcută ca simplu membru al PNL. Potrivit unor surse din PNL, soția sa, Adina Vălean, în prezent europarlamentar, nu va mai candida la alegerile europarlamentare.

"Am depus astăzi documentele pentru candidatura la PE. Pe circuitul normal, stabilit de deciziile PNL pentru orice alt membru", a precizat Antonescu, citat de Agerpres.

Liberalii își pot depune candidaturile pentru alegerile europarlamentare până pe 1 octombrie. Și-au mai depus dosarul pentru intrarea în cursa internă pentru europarlamentare Siegfried Mureșan, Daniel Buda, Cristian Bușoi, Dan Motreanu și Mircea Hava.

Reamintim că, în luna iulie, sociologul Marius Pieleanu afirma, pentru DCNews, că "singura șansă ca PNL să obțină peste 25% dintre voturile exprimate la alegerile europarlamentare este să-l pună cap de listă pe fostul președinte Crin Antonescu, este singura soluție de a salva PNL și de a obține un scor rezonabil la alegerile pentru Bruxelles". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3561 secunde