"Cred că o să ne retragem toți demisiile"

406
1
Ministrul demisionar al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat miercuri, la un post TV, că membrii cabinetului Grindeanu își vor retrage demisiile depuse anterior. 


"Cred că o să ne retragem toți demisiile ca să poată fi funcțională activitatea ministerelor până în momentul în care va fi învestit viitorul guvern, să asigurăm conducerea ministerelor ca interimari. Eu mi-am delegat atribuțiile către un secretar de stat, dar alți colegi ai mei nu au apucată să le delege sau nu au avut posibilitatea să o facă pentru că Ministerul Dezvoltării Regionale, de exemplu, a fost totalmente destructurat în aceste zile pentru că, după demisia lui Sevil Shhaideh au fost demiși în bloc toți secretarii de stat, secretarii generali și secretarii generali adjuncți. Pe 1 iulie trebuie închise niște condiționalități pe fonduri europene și nu mai are nimeni drept de semnătură și atunci va trebui ca doamna Shhaideh să se întoarcă la serviciu", a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Ea a precizat că inclusiv demisiile lui Sevil Shhaideh și Carmen Dan pot fi retrase întrucât președintele nu a emis decretele de revocare din funcție, potrivit News.ro.



Comentează știrea

votant
22 iunie 2017
mizerie!

Pai nu erati neperformanti cu toti? Sau acum va gasira performanta? Cata nerusinare si cata minciuna! Tot circul doar sa il dati pe Grindeanu jos. In rest, numai valori...Mars!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3307 secunde