Cozmin Gușă: "Am desenat o schiță de reformare a PSD"

247

Articole de la același autor

Patronul de la Realitatea TV Cozmin Gușă a declarat, ieri, că a desenat o "schiță de reformare" a PSD, partid al cărui membru a devenit prin adeziunea semnată luni, un proces de transformare fiind necesar la nivelul tuturor structurilor politice, chiar și la PNL, care se bucură în acest moment "de un val de simpatie". 


"Am tot analizat în ultima perioadă și mi-am dat seama că mă apropii de 50 de ani și ar trebui să mă întorc pentru o perioadă politică și, până la urmă, m-am decis. Și cum tot timpul eu am fost de stânga, am ales PSD pentru că era singurul. Pro România, chiar dacă se declară de stânga și are oameni din PSD, pe lângă faptul că are această alură de tip securistic, nici nu are aspirații, cel puțin la câțiva lideri de acolo, care să reprezinte interesele de stânga", a explicat Cozmin Gușă pentru Agerpres. 
El a adăugat că schița de reformare pe care a elaborat-o propune acțiuni pentru perioada următoare care să transforme PSD într-un "partid al românilor buni". 


Printre altele, Cozmin Gușă a mai spus că este apropiat de fostul lider al PSD Adrian Năstase, cu care împărtășește aceleași idei legate de o reformă a partidului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.709 secunde