Corvete construite în România. "Contractul să fie semnat până la finele anului"

294
Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, a spus că MApN își dorește ca procedura de desemnare a firmei ce va construi, într-un șantier din România, patru corvete multifuncționale, să se încheie anul acesta.

El a participat la Black Sea and Balkans Security Forum, eveniment ce a avut loc, timp de trei zile, la Mamaia.

"Săptămâna aceasta, continuă procedura de achiziție. Din câte am înțeles, este perioada în care se depun ofertele pentru realizarea celor patru corvete multifuncționale", a spus Fifor.

El a vorbit și despre desfășurarea acestui proiect.

"Noi ne dorim foarte mult ca procedura să se încheie cu succes și până la finele anului să putem semna contractul cu compania care va câștiga această procedură de achiziții și de anul viitor să intrăm în linie dreaptă cu construirea celor patru corvete multifuncționale, într-un șantier naval din România", a subliniat oficialul, citat de Agerpres.

Fifor a amintit că, din offset-ul contractului se intenționează modernizarea cele două fregate achiziționate de statul român de la Marina britanică.

Întrebat de câte oferte este vorba, în proiectul construcției corvetelor, Fifor a răspuns: "Sunt patru oferte, din câte știu eu, care au rămas în competiție". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4028 secunde