Copilă de 15 ani, dintr-un centru de plasament, obligată să se prostitueze

545
Copilă de 15 ani, dintr-un centru de plasament, obligată să se prostitueze - image-1569419561.jpg
O fată de 15 ani, dintr-un centru de plasament, a fost obligată să se prostitueze timp de doi ani de un bărbat din Mediaș. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore fiind acuzat de proxenetism.


"Ieri, 24 septembrie, un bărbat din Mediaș a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism. În fapt, în baza activităților specifice desfășurate, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au reținut în sarcina acestuia faptul că, în perioada 2018-2019, ar fi determinat o minoră de 15 ani să practice prostituția în favoarea sa, înlesnind această activitate și obținând astfel diverse sume de bani. Bărbatul, în vârstă de 21 de ani, este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism, în cursul acestei zile urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, minora a fost preluată de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sibiu.

Instanța a decis, miercuri, arestarea preventivă a bărbatului.

"În continuarea informațiilor prezentate in Buletinul de presa referitoare la dosarul penal instrumentat de polițiștii SIC privind infracțiunea de proxenetism, vă informez că judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a suspectului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, comisarul Luciana Lazăr.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2311 secunde