Control la chiriașii din Campusul „Henri Coandă“. Ce au descoperit angajații RAEDPP

de Carmen MOCANU Sâmbătă, 23 Mai 2020 747
Reprezentanții administrației publice locale din Constanța au transmis, vineri că, în urma unor verificări derulate în ultima perioadă, au fost depistate nereguli în ceea ce privește autenticitatea certificatelor fiscale de debit sau de stare materială prezentate de către chiriași ai Campusului Social „Henri Coandă“ și ai locuințelor din fondul locativ de stat, administrate de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat“ (RAEDPP).

Drept urmare, Regia a demarat procedura de corespondență cu autoritatea emitentă a certificatelor fiscale. Până în momentul de față, există suspiciuni că peste 220 de persoane au depus astfel de documente falsificate, în scopul îndeplinirii criteriilor de eligibilitate pentru repartizarea unei locuințe ori în vederea prelungirii contractelor de închiriere deja existente.

Conform reprezentanților RAEDPP, se continuă verificările și în perioada următoare, urmând să înceapă demersurile pentru rezilierea contractelor de închiriere ale persoanelor descoperite cu certificate fiscale false. Taguri

Alte ştiri din sectiunea Politică

Ultima oră

Titlurile zilei