Contestații referitoare la anularea euroalegerilor pe motiv de fraudă, respinse de BEC

138
2
Contestații referitoare la anularea euroalegerilor pe motiv de fraudă, respinse de BEC - alegeri-1401207503.jpg
Biroul Electoral Central (BEC) a respins în ședința de astăzi o serie de contestații referitoare la anularea alegerilor europarlamentare pe motiv de fraudă electorală, potrivit purtătorului de cuvânt al BEC, Marian Muhuleț.
"Niciuna dintre contestațiile referitoare la anularea alegerilor pe motiv de fraudă electorală nu a fost admisă. Au fost formulate contestații de filialele Partidului Mișcarea Populară, Partidului Democrat Liberal și Partidului Poporului — Dan Diaconescu din mai multe județe", a declarat Muhuleț, potrivit Agerpres.ro.
El a precizat că metoda de fraudare invocată în sesizări a fost în marea majoritate a cazurilor faptul că există un mare număr de alegători care au votat pe liste suplimentare.
"Contestații nu mai pot fi depuse, termenul era de 24 de ore de la închiderea urnelor", a adăugat Marian Muhuleț.
Potrivit acestuia, rezultatele finale ale alegerilor vor fi comunicate cel mai probabil joi.
"Am primit și centralizarea de la ultima secție de votare (care mai avea de transmis date — n.r.), așteptăm să primim procesele verbale pe hârtie de la toate județele cu documentația aferentă anexată, care să confirme rezultatele transmise electronic, urmând ca joi, sperăm noi, să anunțăm rezultatele finale. Mâine avem o ședință la ora 14,00 să analizăm dacă se mai formulează o cerere sau petiție către BEC", a adăugat Marian Muhuleț.


Comentează știrea

pop over to this web-site
5 iunie 2014
pop over to this web-site

what is a hookah pen Stiri Politică : Contesta?ii referitoare la anularea euroalegerilor pe motiv de fraudă, respinse de BEC | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online pop over to this web-site http://sullivancountyrealestateagent.com/e-liquid-wholesale/searching-for-the-right-water-vapor-cigarettes-kits.asp

clicking here
7 iunie 2014
clicking here

e-cigarette reviews Stiri Politică : Contesta?ii referitoare la anularea euroalegerilor pe motiv de fraudă, respinse de BEC | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online clicking here http://Yourrealtyco.com/hangsen-review/v2-cigs-are-the-most-popular-e-liquid-calculator-brand.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2695 secunde